Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna zołza

MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!!!!!!!

Polecane posty

Co do pierścionka --- jakby mój facet z takim wyskoczył to łooooj :O :O ale on by nie wyskoczył bo wie jaki mam gust :P to serduszko zupełnie nie w moim guście :P Po drugie -- nie rozumiałam i nigdy nie zrozumiem po co się zaręczać jak nawet sie nie wie kiedy będzie wesele :P :P ja mam już salę zarezerwowaną i w ogóle a zaręczyn nie było , a Ty już zaręczona ? :P po kija ? :P :D Po trzecie (takie moje małe spostrzeżenie) -- masz bardzo nieładne palce u rąk :O takie serdelki :P :P no i to tyle :D 🖐️

sami mieszkamy utrzymujemy sie z naszych wyplat :) ja przylatuje do Polski tylko do szkoly:) bo mieszkamy tymczasowo w Anglii, moja mama i 2 kuzynow tez tam jest:) A siostra jak skonczy gimnazjum też tam wyjezdza.

noi może mam bo za chyda nie jestem :) a codo pierscionka no niestety ale mam taki gust :) no bo po to się chyba moim zdanie zaręcza żeby ustalić datę ślubu... noi my jestesmy w trakcie... musimy rozpatrzyc wszytskie za i przeciw i mamy 2 miesiace albo czerwiec 2009 albo pazdziernik 2009...

Gość rhodez
co do pierscionka to raczej wiesniacki ale coz,o gustach sie nie dyskutuje. osobiscie mam nadzieje,ze sama takiego nie dostane :classic_cool:

Gość przyjezdzasz do szkoly
do Polski??? To Cie stac na ciagle bilety??? Pirscionek oki

no stać , bilety na samoloty wcale nie sa drogie:) w 2 strony zazwyczaj place o 200zl ale jak sa promocje to casami za 100 w dwie strony sie uda:) JEJKU JEST !!! PIERWSZY POZYTYWNY KOMENTARZ :p

no skoro masz taki gust to ok :D co do zaręczyn my najpierw wybraliśmy salę, orkiestrę itp a potem dopiero ewentualnie się zaręczymy :P choć nie wiem czy w ogóle sie zaręczymy bo dla mnie to komercją zalatuje :D

Gość to co to za szkoła
a slub to tez chcecie w Anglii brać?

zaoczna studia kosmetologii :) A co do slubu to w życiu w Anglii! Gdzie tam... w Polsce najlepiej :) ja tam w tym kraju toplanuje zostać po slubie max 3lata zeby sobie pieniedzy odlozyc i gabinet w polsce otworzyc :)

Gość zaaaldupesciska
Do autorki : Rozumiem , że jesteś szczęśliwa ale żeby się nim zachwycać i przechwalać cały czas ?? To jest już pewne przegięcie....! Do komentujących : Jesteście stare baby i krytykujecie autorkę za to , że ma pierścionek. Większość z Was to zakompleksione single z urazami z dzieciństwa! Zdaję sobie sprawę, że autorka się przechwala ale zeby ją za to tak jechać ?? Powiedzcie, że Wam się nie podoba, poniewaz to i to ....Ale nie....Musicie ją zjebać jak psa ,że jest paskudny, obrzydliwy, że to byłby koszmar gdybyście taki dostały, ze autorka ma paskudne ręce....Ja nie wiem skąd u Was tyle pewności siebie , że to AKURAT WY jesteście te najpiękniejsze?!

zaaaldupesciska hahhaha a Ty co adwokat ? :O :O :P ja napisałam czystą prawdę - pierścionek nie w moim guście czyli automatycznie NIE CHCIAŁABYM TAKIEGO - proste jak drut chyba nie ? :O i palce ona ma jak serdelki - też prawde napisałam :P

zaaaldupesciska -dzieki:) A co do przechwalania to ja chce zobaczyć ilu osobom sie on podoba, a to że mi sie podoba to wiadomo bo oznacza dla mnie cos wyjatkowego :) no i jak narazie tylko 2 i wlasnie juz od dluzszego czasu mysle to co Ty.

Mi się w ogóle nie podoba, taki odpustowy :O To serce jest wieśniackie. Najważniejsze jest, że Tobie się podoba :)

hahhaah ja na ten przykład nie jestem ani : stara ani zakompleksiona ani singiel ani z urazami więc kiepskie te wasze insynuacje :D :D :D

Mi tez sie pierscionek nie podoba, tzn nie to ze jest jakis nie ten ale nie w moim guscie wogoleeeeeeeee taka jedna zołza a ty lubisz sobie slodzisz na kazdym kroku heh

teoria \" Ty chyba szczupłych palców nie widziałaś \" Wymiatasz normalnie ide spac bo nie moge :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nie slodze tylko no chyba je widze na codzien no i moze troche sa ale bez przesady...sa gorsze... niektorzy maja grube i krotkie, ja tez nie mam za dlugich... a tak w ogole to mam je po ojcu... a wszystko co po min to zle:D

Gość ehh no pięknie
o swoim ojcu mówisz...

WG MNIE BEZNADZIEJNY TEN PIERSCIONEK, MI OGOLNIE NIE PODOBA SIE BIALE ZLOTO BO JAK SREBRO WYGLADA, DLA MNIE ZLOTO TOLERUJE TYLKO W DWOCH POSTACIACH: OBRACZKI I PIERSCIONEK ZARECZYNOWY :)