Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Domowe flamastry dla dzieciaków-sposób wykonu

Polecane posty

Jesli macie w doma stare nikomu nieprzydatne juz flamastry, to przecinacie żyletka albo nozem do chleba końcówkę górną (chyba że od nowości jest otwierana) wyjmujecie obsuszone czasem i pisaniem wkład i wyrzucacie go. Potem wpychacie waty-tak zeby było akurat (na miejsce wkładu) i zalewaciesokiem z buraków rozcieńczonym delikatnie w spirytusku albo z rzodkwi albo cebuli gotowanej-otrzymujemy różne kolorki :). przyklejamy odcięta końcówkę i dajemy dzieciakowi do pisania że hej! :)

Gość eeeeee jakiś taki
mało oranżadkowy topik.... :O

sposób na ten majstersztyk dostałam ustnie od wuja-zwierzyła mi go jak widziała i wiedział że chcę cos w zyciu osiągnąć i przekazac innym :)

Oranżadka! 😘 🌻 Jesteś wspaniała i niezastąpiona! 😍 Jeśli napiszesz nam jeszcze jak zrobić walkmena z puszki po konserwie osobiście zgłoszę Twoją nominację na Czlowieka Roku 2008 na cafe :)

Gość trtr
No dobra... wata i buraki... A co z tymi prochami które bierzesz, Oranżadka. Można je dostać w zwykłej aptece bez receptyb czy to domowy wykon? Bo ja też chcę sobie zafundować takie nastroje...

Gość trtr
Czasem układam się spać na sianku, dołączonym gratis do świątecznego wydania "Gazety Wybiorczej" i wtedy wyobrażam sobie że jestem małym Jezuskiem :classic_cool: