Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Jaki samochód lepszy????????????????????

Polecane posty

Gość Radna21
Jak kupujesz auto, tolepiej wybrac cos porzadnego np opla corse z silnikiem diesla. No i lepiej kupic nowe auto - masz przynajmniej gwarancje. A stare auto tylko truja srodowisko i sa najczesciej zmeczone

Gość twingo
niedzielny kierowca:Pprzyjemności z jazdy:P

też wolę kopa niż klimę :) a po co kop? po to, żeby czuć się bezpiecznym, żeby w razie czego nadepnąć i uciec jakby coś na ciebie leciało, żeby wyprzedzać bez stresu, żeby wyjść z poślizgu po to

radna aleś palneła głupotę :P nowe auto? kup sobie nowe auto a po dwóch latach stracisz na nim 40% jego wartości :o twingo ---> wiem, trzeba mieć szczęście do sprzedaży auta, ale o twingo się akurat nie boję, bo one teraz szybciutko się sprzedają. mój brachol sprzedał swoje w 4 dni od wystawienia ogłoszenia. starsze, golasa, pordzewiałego i do tego o 500 zł drożej niż kupił :P

Gość Radna21
Wydatek okolo 50 tys to zaden wydatek biorac pod uwage wlasne zdrowie i bezpieczenstwo

Gość to np.
przecież można mieć samochód i z kopem i z klimą...jedno drugiego nie wyklucza...ja np.nigdy nie kupiłabym samochodu bez klimy..

Gość to np.
haha tak gadacie o bezpieczeństwie a same proponujecie saxo....przecież to trochę większe od pudełka od zapałek :O w takim czymś to rzeczywiście można czuć się bezpiecznie :O:O

Gość ererer
klima na dłuższe trasy?????????? heheeeee smieje Ci sie prosto w Twarz:) zimy juz nie ma za 30 lat bedzie w Polsce floryda hehehehehe

chyba saxo na oczy nie widziałaś :P a sama jeździłaś zajebiście bezpiecznym Ka, którego strefa zgniotu kończy się za tylnymi siedzeniami :o

Gość to np.
ach to jadać po mieście można się pocić?...widzę że nie masz pojęcia o samochodach...teraz liczy się klima...zobaczysz jak będziesz w przyszłości sprzedawać auto to pierwsze pytanie kupującego będzie czy ma klime?...wiem bo trochę w tym siedzę...ale zrobisz co zechcesz najwyżej spuścisz kilka tysięcy przy sprzedaży :o

tak na dłuższe trasy! jak jedziesz w lato na wakacje i jest upał to klima jest potrzebna więc o co chodzi ?? a co do bezpieczeństwa to przede wszystkim liczy się kto jak jeździ a nie jakie kto ma auto

Gość to np.
to był samochód mojego narzeczonego(czytaj uważnie)...teraz kupujemy duże auta i to nie ja pisałam o bezpieczeństwie tylko wy...saxo widziałam bo moja kuzynka ma...małe gówienko

Gość to np.
mam duży...ale nie poloneza :O

średnio mnie obchodzi czy jak ktoś wyżej napisał ten naleśnik był twój czy narzeczonego :o

Gość twingo
367KM...ach....

Gość to np.
a mnie góówno obchodzi twoja świnia..pewnie trudno was odróżnić :O

\" 12:27 to np. a mnie góówno obchodzi twoja świnia..pewnie trudno was odróżnić \" masz rację. wyglądamy jak dwie krople wody :P

Gość twingo
ale musiałabym mieć stacje paliw w komplecie...na dzień dzisiejszy:D

do polskiego asfaltu to tylko odpowiedni czołg a jak hummer to tylko w pierwszej wersji :D

Gość twingo
nie jestem przekonana do sportowych audi:P tt to wielkie gówno...:D