kasia_30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Szukam opiekunki do 2-letniego synka.Od 12-16 we wtorki i czwartki. JESTEM Z łODZI!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieknaaaa Napisano Styczeń 15, 2008 Napisz odrazu ile zaplacisz-a poztym mysle ze szukanie niani przez cafe jest troche nieodpowiednie...nigdy nie wiesz na kogo trafisz...polecam agencje opiekunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia_30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 może masz rację ale ja potrzebuję kogoś kto chce sobie dorobić, a opiekunki w agencjach chyba drogo biorą za godzinę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marchwiaczek Napisano Styczeń 15, 2008 Wiesz co? najlepiej napisać ogłoszenie i wywiesić w swojej okolicy :). Niania mniej anonimowa a fakt, że będzie blisko też istotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayuri01 0 Napisano Styczeń 15, 2008 marchwiaczek - masz racje. nie szukaj przez internet lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia_30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 dzięki za poradę.Chyba macie rację to jest mój największy skarb i muszę go chronić!!! JESZCZE RAZ DZIęKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzieeek 2 Napisano Styczeń 15, 2008 Ja \"się znalazłam\" przez internet - co prawda nie przez kafe, ale przez www.niania.pl Pracuję juz od lipca i obie strony są zadowolone ;) Więc niekoneicznie musi tak byc, że jeśli rpzez neta to oszustka... Powodzenia w szukaniu życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katia41 Napisano Styczeń 30, 2008 jestem zaiteresowana twoim ogloszeniem ,mam 3,5 letniego synka czy jest możliwosc opieka u mnie w domu? ile jestes zdecydowana zaplacić za te dni? pozdrawiam monika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paco rabanne Napisano Styczeń 30, 2008 kasia moge zadarmo zostac z twoim dzieciem 2 godz ale w zamian ty zostaniesz ze mna pozniej 1 godz tez za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach