Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

killer87

czy to jest normalne???

Polecane posty

poznalam chlopaka.wyjechal na miesiac przed swietami za granice, ale pisal dzwonil niemalze codziennie...spedzilismy razem sylwestra. twierdzi ze zerwal kontrakt pracy zagranicznej i zostaje w polsce . twierdzi ze mnie kocha. ja nie jestem pewna swoich uczuc jednak podkreslam mu ze go lubie. niby wczoraj znalazl sobie prace ale jakos chetnie duzo o niej nie mowil...wybiera sie od stycznia na prawko i do szkoly ale jego plany na razie pozostaja planami . mielismy sie spotkac wczoraj ale godzine przed cos pilnego mu wypadlo i nie spotkalismy sie. po godzinie wylaczyl telefon czyli okolo 16 wczoraj po poludniu i..............do teraz ma wylaczony !!!!!!!!! co ja mam zrobic !!!!!??????

po 20... ale to nie w jego stylu..znamy sie okolo 3 miesiecy i nigdy czegos takiego nie wytrzasnal. zero kontaktu z nim. jak kamien w wode.

uważasz, że jak znasz go 3 miesiące to dużo ?? można powiedzieć, że po 3 miesiącach w ogóle go nie znasz..... uszy do góry, czekaj i zobaczysz co będzie później ;)

on caly czas od miesiaca powtarzal ze mnie kocha i ze mu bardzo zalezy. a ja podchodzilam do tego z dystansem. chcialam o tym pogadac z nim osobiscie. wlasnie wczoraj. tylko jemu cos wypadlo i od tego czasu wylaczyl telefon odkad mnei o tym poinformowal

Cała doba ?? Całe 24 godziny ?? Gdzie te czasy jak się kontaktowało listownie albo trzeba było latać 2 kilometry do najbliższej budki :). Killer, za bardzo sie przejmujesz. Można wymyślić tysiące rzeczy które mu się przytrafiły w ciągu tych 24 godzin. Poczekaj tak jak radzą inni.

Gość ja tez Ci radze - poczekaj
moze najzwyczajniej w swiecie : - padla mu komorka - zgubil komorke -ukradli mu komorke i po prostu nie ma do ciebie jak zadzwonic chwilowo :) latwo powiedziec, wiem , bo ja wczoraj :D tez myslalam ze zejde na zawal (mam tak samo jak ty ;) ) umowilam sie z facetem, ze przyjdzie do mnie wieczorem . umowiona godzina minela - spoko, rzadko sie wyrabial na czas, jednak po nastepnej godzinie stwierdzilam ,ze cos jest nie tak , bo jak tyle sie spoznial, to zawsze dzwonil :O Wiec zadzwonilam- nie odebral , to wyslalam smsa, zeby zadzwonil, jak bedzie mogl . Zadzwonil za jakis czas (nieprzytomny) , bo polozyl sie na chwile i zasnal :D . Za jakis czas dotarl do mnie ;) A ja w glowie mialam juz rozne "scenariusze" typu : "szedl do mnie i potracil go samochod :O " Panikara jestem wiem :P mam tak odkad jeden facet zostawil mnie bez slowa wyjasnienia ..... Odezwal sie co prawda po jakich paru miesiacach, ale wtedy juz go splawilam :P Ale leki pozostaly i czasami w takich sytuacjach wracaja :O

Gość szatynka wawa
moj tez sie do mnie raz nie odzywal cale 24 h...zero odzewu tez na poczatku znajomosci nie znalam go.. jak w koncu zadzwonil po dniu a ja spyt co sie z nim dzialo..nie wiedzial o co chodzi... tai typ czlowieka...

Gość sprawdza Cie
albo zdradza. moj wylaczal komorke jak zaczal cos kombinowac na boku

faktycznie kochac to on mnie kocha tylko................. byl na policji i go zatrzymali i wpakowali na 3 miesiace do..wiezienia ;-((((((((((((((( co ja mam teraz zrobic !!!!!!!!!!

Gość Ziomal spod celi
Teraz musisz upiec mu ciasto wkładając do środka piłę tzw. żydowski włos. Następnie ugotować zupę i przynieść ją w wielkim garze ( pamiętaj żeby był ogromny bo musi się tam zmieścić 30 metrowa drabinka sznurowa zamiast makaronu ). Poza tym weź cebulę coby chłopak szkorbutu się nie nabawił. No i najważniejszy rekwizyt... szare mydło, no bo coś mu musi upadać pod prysznicem :D

jak go zostawie to on stoczy sie na jeszcze wieksze dno..on mnie kocha... ale boli mnei to ze nie powiedzial mi wczesniej co zaszlo i z jakiego powodu...to mnei boli...kocham go ;-(