Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nic przeciwko

jak pomóc mojemu facetowi?

Polecane posty

chodzi o to że on tyje, i nie może sobie z tym poradzić bo kocha jesć. mi to nie przeszkadza ale tu chodzi o jego zdrowie. A ja mam bardzo miękkie serduszko, staram się mu ograniczać(bo mnie o to prosi)ale jak zrobi skruszoną minę,, że wciąż jest głodny to nie mogę mu nie dać jeść!! :( może znacie jakąś smaczną dietę by nie głodował, ale by schudł. Tłuszcz odkłada mu się na brzuchu, ma 182 i waży cos ok 90kg. A wszystko utrudnia jeszcze jego mama która jak do niej pojedzie to pakuje mu mnóstwo słodyczy i tłustego jedzenia :( i prośby by nie dawała nic nie pomogą bo poupycha w torbę jak nie będzie widział, albo nie będzie się z nią szarpał przed wyjazdem by zostawiła torbę w spokoju.

Gość nie kochasz żadnego
uprawiajcie RAZEM jakiś sport basen, rower, siłownia Gotujcie lekko, dużo jarzyn, chude mięso, zero fastfoodów i drastyczne ograniczenie słodyczy. On musi chcieć, ćwiczyć wolę, anie roobić skruszone minki

Gość dfds
"mi to nie przeszkadza ale tu chodzi o jego zdrowie." buahahha, jasne ;)

nie przeszkadza mi:)lubię jak mam sie do czego przytulić, obrzydzenie bierze mnie na chudzielców:P fakt jakby był otyły niewiadomo jak to pewnie by też działał na mnie z lekka odrażająco;(

Gość dfds
a gdyby byl chudzielcem? Nie przeszkadzaloby to Tobie, ale ladowalabys w niego jedzenie, bo chodzi o jego zdrowie :D

pewnie gdyby był chudzielcem to nawet bym na niego nie zwróciła uwagi:P ale koncząc żarty to gdyby był chudy a to łączyło się by z anoreksją to tak byłby to problem zdrowotny, ale gdyby był chudy po prostu normalny to nie widzę powodu dla którego miałabym ładować w niego jedzenie....

Gość nie kochasz żadnego
dałam Ci radę, u mnie działa. Mój mąz chudnie, ale widze, jak się czasem meczy jka ma napd głodu. Chrupie wtedy marchewkę np

ograniczaj jedzenie.mniejsze i czeste posilki.a jak bedzie marudzil ze jest glodny to niech je owoce i duzo pije.niech wypelni zoladek plynami.uprawiajcie jakis sport.wiem ze masz slabosc do jego minek, ale pomysl jak schudnie sporo to bedzie ci kiedys za to dziekowal.on Cie o to poprosil bo sam nie radzi sobie z problelem. badz ostrym jego pomocnikiem w rzuceniu kg !!!!

Gość tez nie lubię
chudych facetów. Normalnie mam do takich obrzydzenie