Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

zdazyło wam sie w furii lekko uderzyc meza?dac mu kuksanca czy cos w tym stylu?

Polecane posty

Gość moze*
znow nie widac wszystkich odpowiedz-a ja bym poczytała :(

zgadzam się, że kobieta nie powinna podnosić ręki na faceta i że on nie powninien zostawićtego tego bez konsekwencji, ale absolutnie i w żadnym wypadku nie zgodze się z tym, że ma pełne prawo oddać kobiecie w ten sam sposób. Nie można mierzyć tą samą miarą uderzenie mężczyzny przez kobietę, co kobiety, przez mężczyznę. Facet ma zawsze przewagę fizyczną, zawsze może się obronić, zareagować na wiele sposobów: podnieść głos, przytrzymać kobietę, wystawić walichy za drzwi (lub zabrac swoje ;) ) ... ale nie odwinąć ręki facet to facet, ma swoje rewiry działania, w których często nie porusza się kobieta, i odwrotnie - kobieta to kobieta i ona ma swoje obszary (trochę to metaforycznie napisałam, ale kwestia jest trudna do zdefiniowania w przysłowiowych dwóch słowach). W pewnych kwestiach nie ma u mnie zrównywania ról na siłę. W tym temacie nie ma równości, co do tego nie ma żadnych wątpliwości, dlatego kwestia jest jasna :)

Gość wypraszam sobie
raz, podczas seksu, to znaczy była to jednoraowa sytuacja, ale ciosów było kilka

Klaudko - tak jak napisałem, nie oddałbym kobiecie... ale żona znajomego (juz sie rozwiedli) potrafiła robić takie akcje, że głowa boli.. ona była ewidentnie psychiczna... okładała go po głowie pięściami odzianymi w pierścionki, jego odepchnięcia, trzymanie jej rąk, nic nie dawało... kiedy puścił, ona zaczynała go okładac znowu - zanim nie dostała zdrowo w maske... Po drugim takim ataku furii, koles sie wyniósł z domu ale nie było innej szansy, zeby te debilke powstrzymac

podczas seksu?????? Ale to chyba przypadkiem, albo o jakis erotyczny klaps chodzi, bo chyba nie o poważne walnięcie????? :D

Gość wypraszam sobie
pięścią go lałam, ale nie tak mocno ;-), nie wiem, co mnie napadło :-P

komiczne ---> oczywiście rozumiam, jak najbardziej, to bardzo trudna sprawa, ale w takiej sytuacji, kiedy facet widzi, że się po prostu nie da, wychodzi na przykład z domu, trzaskając drzwiami, waraca po kilku godzinach i dopiero może coś ustalać i wyciągac konsekwencje ... To jest własnie klasyczny przykład sytuacji, o której romawialiśmy (Ty i ja) dzisiaj na innym topiku - czasem trzeba po prostu "uciec" od sytuacji, bo jesli się tego nie zrobi, to puszczą emocje. Jeśli się powtarza, to po prostu odchodzi, tak jak to zrobił Twój kumpel :) On ma juz na swoim koncie uderzenia kobiety, a spkojnie mógły tego nie mieć, bo to żadna przjemność dla fajnego faceta

no ale żarty czy przypadek to inna sprawa :) mnie na przykład mój mąż pociągnął kiedyś po śpiącku z główki dość zdrowo. Przytuliłam się chyba w nocy do niego, on zapewne nie poczuł, chciał się odwrócić w moją stronę i pierwszy raz poczułam, co to znaczy dostać z główki. Tez wyglądałam nieciekawie :D to tak dla rozluźnienia atmosfery ;)

Klaudi - on nie mógł wyjsc z domu, chyba, ze przez balkon, bo ta kretynka zabrała klucze... Poszło o to, że on na zebraniu wspolnoty rozmawiał z sąsiadką... i gdy wrócił ta zrobiła sjagon, że nie pusici go do tej zdziry itp... (gosc oczywiscie nic złego nie robił)

no to już mi wyrwałeś z rąk wszystkie argumenty, komiczne :D poddaję się zatem (cóż za miłe uczucie ;) ), jeśli chodzi o tę ekstrmalną sytuację - no przecież nie będę się upierała, że powinien się położyc i czekać, aż go furiatka zabije :)

Gość impresja*

Gość wowwow
tez ale jednorazowo bez skutkow ubocznych

Gość lalunia_mała
ależ dzisiaj mam chęć swojego trzasnąć heh, od wczoraj mnie to trzyma a jeszcze jestem z nim dziś umówiona a wolałabym nie mieć do czynienia

Gość no to ja powiem że tak
Są niestety faceci, którzy uważają, że muszą się z tobą uprawiać seks, niezależnie od tego co ty o tym sądzisz i takiemu się też obrywa - wtedy są upierdliwi i namolni, a słowa do nich nie docierają. A tacy niestety potraficie być. I co wtedy? Mam liczyć się z tym, że mi oddacie? Mnie zdarzyło się właśnie w furii w takich sytuacjach. Co na to powiesz komiczne? Ciekawa jestem.