Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

zdazyło wam sie w furii lekko uderzyc meza?dac mu kuksanca czy cos w tym stylu?

Polecane posty

Gość ksiezniczka_niebianska
pewnie, że mężczyzna równie nie ma prawa do bicia jak i kobieta jednak jako że kobiety są bardziej emocjonalne (nie usprawiedliwiam, kwesti zrozumienia) czasem właśnie w furii się co niektorym zdaża, jednak wyrozumiały i madry facet jej nie odda tyle

oraz kobieta nic nie powinna a napewno sie bać rekacji swojego faceta który jest 10 razy silniejszy od niej, kobieta co najwyzej może wbic paznokcie:}

"jednak wyrozumiały i madry facet jej nie odda " moja po takiej akcji po prostu znalazłaby swoje walizki pod drzwiami na drugi dzien... i tyle

Jacek i byś opowiadał kolegom jak bardzo zostal-eś poszkowodany :}

ksiezniczka_niebianska dobrze, ze przyznałas nam, ze kobiety są furiatkami niepanującymi nad tym co robią... i kobieta stosujaca przmoc fizyczna powinna sie bać...

a jeśli razem nie mieszkacie ?

to sa tylko slowa ktore zle zinterpretowales , nigdy "wam" nie przyznam racji choćby nie wiem co :}

taki wredny jestes ?:P

przeciez nie tak prosto i zasadniczo jest na codzien . zwiazujesz sie z kobieta, ktora jest bardzo wybuchowa (ale ja kochasz) i pewnym momencie daje ci tego kuksanca? zrywasz z nią? :}

nie mówie o jakimś kuksancu, tylko o czyms powazniejszym... po kuksancu, moze bym ją np zdradził, żeby odreagować :P:P

wydawalo mi sie, ze rozmawiamy caly czas o tym, co w temacie, po co odrazu jakies skrajności :P no tak trzeba też oderagować, np isc z kolegami na wodke, ew. jak mowisz zasadniczo znalezc ukojenie u innej

Gość
ksiezniczka_niebianska=> mądry nie odda? raczej głupi. Warunkowanie klasyczne -> brak reakcji jedynie wzmacnia agresywne instynkty. Jeśli chodzi o honor i dumę to nie ma jej ten (razem rozumem), kto bierze sie za bicie liczac, ze ochronia go przed konsekwencjaminormy, wartosci, czy uczucia osoby bitej. komiczne => nie lepiej wystawic walizki tego samego dnia? :P

Gość
Może od razu przyjęcie pożegnalne z wielkim transparentem "sto lat na nowej drodze życia" :P?

nic:} odrazu złego .. efekty takich wyjsc czasem sa fatalne, nowe drzwi :P albo since u kobiety Apostoł N. kto mowil o braku rekacji i wogole czemu odrazu w tym samym stylu? chodzi o madra reakcje i napewno nie w mysl zasady oko za oko ..

Gość
ksiezniczka_niebianska =>czemu nie oko za oko? wg mnie to a pozniejsze pakowanie walizek (swoich lub baby)w zależnosci od kwestii wlasnosci mieszkania (nie wyobrażam sobie mieszkać w mieszkaniu kobiety, ale ok) jest reakcja najlepsza i najmadrzejsza. Raz zareagowalem "madrze" (dostałem w łeb spiołką) i powiem ci szczerze nic glupszego nie moglem zrobic. Teraz musze sie uzerac na sprawach rozwodowych z moja żonka. Gdybym dał jej w ryj wtedy i po prostu ją spakował, nie byłoby tego problemu (wtedy jeszcze byliśmy w okresie narzeczeństwa). Dziękuję, postoję.

moim zdaniem, madre napewno to co wtedy zrobiles - "nie dales w ryj" - a + walizki moze to chyba byloby najlepsze dla Ciebie, jeszcze kwestia czemu ja tam rozzlościles:P nie ma tego zlego .. rozwiedziesz sie i nie bedziesz se plul w brode ze baby lejesz:P

Gość
ksiezniczka_niebianska => i od razu zakładasz moją winę, prawda? Pierdolnięci tak mają, że na wkurwie rzucają czymkolwiek i w kogo popadnie.

O rany, nie chodzilo mi o winny-niewinny; wyrzucanie sobie, czegos prowadzi do rozgoryczenia i ciaglego poczucia winy - bardziej chodzilo mi o probe zrozumiena Nie mam pojecia co to za osoba, ale napewno na swój kobiecy sposób probowala cos przekazac:/ Ile ludzi, tyle reakcji . I nikt przecież nie powiedział, ze trzeba znosić histeryczną osobę. Różnica charakterów i tyle :P

Gość kupujemy kupujemy
moja kolezanka wylała mezowi talerz zupy na głowe -dobrze ze nie była zbyt goraca-no ale przesadziła a autorka w sumie rzadko sie jej to zdarza ale problemy emocjonalne to chyba ma

Gość kupujemy kupujemy
a taki nick mam skads tam meza albo zone bijaca mozna kupic :P

ja tłukę bez opamiętania. zwłaszcza kiedy mi źle:O

Worek treningowy moze tez kupic, ostatnio ogladalam program o agresywnych dzieciach - to świetne rozwiązanie, rozładuje napiecie, nie skrzywdzi siebie ani nikogo z otoczenia :) A kim jest autorka, bo hmmmmmmmmm raczej zbyt wiele nie napisała