Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia19851

prosze niech ktos przygaranie

Polecane posty

Moze zaczne od tego ze ktoregos dnia przygarnelismy do domu mala sliczna czarno-biala kotke.jednak okazalo sie ze mam uczulenie na siersc kota :( i nie moge jej trzymac w domu.postanowilismy dac ja pod opieka dziadkowi.przez rok kotka mieszkala u dziadka i bardzo byla szczesliwa,jednak niestety 3 tygodnie temu dziadzius zmarl.teraz kicia szuka domu.jest bardzo ladna i kochana i potrzebuje opieki.nie wiem juz co mam robic.pytalam wielu ludzi ale nikt nie chce opiekowac sie kotka:(:( szukam wiec tutaj kogos z dobrym serduszkiem kto moglby sie nia zajac.jesli ktos z was moglby ja przygarnac bylabym bardzo bardzo wdzieczna.przywozilabym jej jedzenie ale nie moge miec jej w domu:( moj mail to bulcik203@wp.pl

Gość do może i by więcej
a miasto... - sami sobie mamy zgadnąć?

Gość do może i by więcej
A jak silna jest ta alergia? jesteś pewna, że nie ułatwią sprawy leki? Ja tak przeszłam z ukochanymi zwierzakami, współczuję Ci, bo choć byłam tragicznie wysypana - nie oddałam zwierząt. Rozmawiałaś z alergologiem? On oczywiście będzie doradzał usunięcie kotka ale czasem leki pomagają tak bardzo, że nie trzeba zwierzęcia oddawać.

Gość zdsasadadsa
chetna ja przygarne , moj rottwailer nie ma sie czym bawic , wezme kazda ilosc bo wiem ze takie kotki czesto sie psuja , przywieziesz ja do mnie ?

alergia jest na tyle silna ze sie dusze , mam katar i oczy mi lzawia.jest ciezko.zwykly aleric nie pomaga:(

Gość do może i by więcej
zdsasadadsa płytki żart u mało rozgarniętej osoby - myślenie widać boli - jeśli nie umiesz zrozumieć, że ktoś cierpi to won z topicu sylwia19851 zajrzyj na miau.pl ta masz większe szanse spotkania kotolubnych

Gość do może i by więcej
puscilam wici, jakby co - jako kontakt bede podawac twoj mail

Pogadam z kolegą, on mieszka sam to by się mu przydał kot:) Dobry człowek jest to i kotu byłoby dobrze:P Tylko trochę daleko od Gdańska:O

Gość zdsasadadsa
chcialbym powiedziec ze moja oferta jest nadal aktualna , moj Rafi uwielbia kotki :)

Wzięłabym kicię, bo moja zginęła. Mam suczkę, ktora zyla z kotką w wielkiej przyjaźni i teraz ciagle jej szuka. Ale mieszkam na poludniu Polski, niestety.

ona tez jest przyzwyczajona do pieskow bo czesto przychodzila m do dziadka z moja suczka i slicznie sie bawily