Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka wawa

czy mężczyźni wolą rzeczywiście blondynki?

Polecane posty

Gość szatynka wawa

jak to jest hymm? jestem atrakcyjną wysoką i szczupłą szatynką, moja siostra(podobna do mnie z wygladu) atrakcyjna ostatnio zafarbowała swoje długie brązowe włosy na blond(robił to fryzjer wyłszło bardzo ładnie) i gdy idziemy ulica..wzrok przechodzacych panów..pierw pada zawsze na nią...potem dopiero na mnie.. wczesniej tak nie było... chyba mezczyzni rzeczywiscie wola blondynki...i to wlasnie onenabardziej przyciagaja meskie spojrzenia.... jak uwazacie ?

Gość
Czy ja wiem? Myślę, że blond rzuca się po prostu bardziej w oczy. Ja tam lubię każdy kolor włosów (byleby były pół-długie + ). A Farbowane mi akurat się nie podobają.

Gość anin on
tak długie wlosy takie za ramiona i dluzsze to wyznacznik kobiecosci i seksapilu...jeszcze jak je kobieta umnie odgarniac z twarzy bawic sie nimi..to jest to... blond..kojarzy sie z cieplem i niewinnoscia..czarny z wyrachowaniem,..sila charakteru podobno mezczyzni czesciej wybieraja blondynki za zony,a brunetki na kochanki.... moze cos w tym jest...

Gość ernest stalowy
brunetki blndynki ja wszystkie was dziewczynki... ale tak szczerze..blond blond i jeszcze raz blond! .......wlosy dlugie za łopatki..zabane i proste..bez zadnych grzywek! jak farbowane to..bez odrostów..

Gość ernest stalowy
a co rozumiesz za slowem brunetka? brunetka to kobieta o od ciemnobrazowych po króczoczarne włosy... blondynka od jasnoblond po ciemnyblond..te wszystkie szare i brazowe...to szatynki.. Polska mimi iz uchodzi za słowiański kraj nie moze sie pochwalic naturalnym pieknem kobiecych blond wlosów...to samo i brunetek..wszystkie albo farbowane na blond albo na czarno.... a najwiecej w polsce tych naturalnie szarych szatynek..

Gość
Heh-mi sie podobają panie z ciemnymi wlosami i za nimi sie ogladam na ulicy-tylko jakoś tak wyszlo że każda z moich byłych dziewczyn to była blondynka (ostatnia tylko byla szatynką)

Gość ottomaroko
ja mam dziewczyne brunetkę... blondynki są wg. mnie zbyt pospolite, i z doświadczenia wiem że głupawe, albo za takie chcą uchodzić bo myslą że w ten sposób zdobęda faceta- tak czy siak wychodzi na to że sa niepoukładane... wole brunetki :D

Gość anioł on
ja wole brunetki... jak blondynka tro tylko ciemnooka i ciemna oprawa oczu

Gość bucccccccccccc
brunetki mają wiekszy temperament

Gość a jak to sie stalo
ottomaroko :O a od kiedy to inteligencja zalezy od koloru wlosow? skoro uwazasz , ze to ma ze soba cos wspolnego, to sam nia nie grzeszysz

Gość a co sądzicie o złotowłosych
tzn. kolorze miedziano-blond? Uważacie, ze włosy kręcone szpecą?

oj to stereotyp, tak samo jak to że kobiety wola brunetów (jak byłam małolata to też tak mówiłam :D)...jak ładna buzia i odpowiednie proporcje (tez pojęcie względne) to na pewno kolor włosów nie ma takiego znaczenia a zwłaszcza, że w dzisiejszych czasach mozna go zmieniać co miesiąc, więc to żaden atut. :D