Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacprowaty

BEJBE LILY MA CELULIT!!!!!!!!!! mam dowod!!

Polecane posty

a poza tym nie jest jakis masakryczny wiec juz sie do PRAWIE pozbyłam:p Chwała mi!:classic_cool: Pijawa Ty lepiej spójrz na swoje rozstępy:D

aha... no bo Ty przeciez miałaś bana:D To do czego to doszło,że mam wiecej postów niż Ty:p ps. ja też chcę bana😭

Gość MASZ CELULIT i nie mas faceta
przegrałaś życie BEJBE LILLY :P

Gość kacprowaty to baba
pijawa ,mordo Ty moja:D

Gość bum bum bum3
rany kto nie ma celulitu????????????? chyba takie młode kobietki w wieku 14-17 lat ja swój celulit odkryłam chyba niecałe pół roku temu a mam 20 lat kurcze fakt trudno sie go pozbyc ale z czego on mi wyszedł jak ja chuda jak szkapa jestem................

Gość kacprowaty to baba
pijawa,jesteś esencją tego fora,gdyby nie Ty ,nie byłoby mnie tutaj.Tak bardzo Cię lubię,muaaa👄

bum bum.. no właśnie.. wieszaki tez mają cellulit:o Moja mam nie chce mi wierzyc, twierdzi ze cellulit mają pasztety a nie zgrabne dziewczyny..

Gość kacprowaty to baba
podszyw[calkiem fajny]

mały celulit to nie koniec świata najweązniejsze żeby człowiek miał coś w głowie nieważne czy ma na tyłku celulit czy rozstępy ja mam mały celulit i jakoś z tym żyje a nie mam problemów z poderwaniem faceta na basenie czy na plaży nawet bardzo zgrabne dziewczyny mają celulit Bejbe nie daj się!! Poerwszy raz w życiu staję po twojej stronie chyba mięknę

Gość nawet takiego malego
cellulitu trudno się pozbyc. Bejbe jestes bardzo naiwna pytajac po jakim czasie się go pozbędziesz ....