Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminka20.

CZY VIGOR CENTRUM OBNIZA DZIALANIE TABLETEK ANTY.?

Polecane posty

Gość yasminka20.

BADZ INNE WITAMINY? BIORE YASMIN

Gość nie ale jeżeli masz wątpliwośc
połykaj vigor co najmniej 4 godziny po tabletkach anty To czysta asekuracja , ale ja np. lubię się asekurować

Gość yasminka20.
takkkk. dowartosciowalas sie obrazajac mnie?

Gość yasminka20.
dziekuje:) wole miec pewnosc stad temat...

Gość o boże
oczywiście że witaminy obniżają działanie tabletek anty...działanie obniża także spożywanie chleba,ciastek i picie herbaty :O:O:O...dobrze ktoś tu napisał że jesteś idiotką :O

Gość yasminka20.
same jestescie idiotkami bo pytanie dotyczylo tabletek i innych lekow a nie oceny mojej inteligencji wiec radze czytac ze zrozumieniem. p.s nie wiem czy wiecie ze aspiryna itp obniza dzialanie tabletek wiec ...

ama leta niech lepiej się zajmie pilnowaniem Guntera, żeby jej jakaś dziewczyna nie ukradła :p Wolę takie pytania niż " zapmniałam wziąc tabletki 2 razy, czy jestem w ciązy" Lepiej być ostrożnym i dziewczyna zasługuje na pochwałę, ze się pyta jak nie wie

Gość o boże
owszem niektóre laki obniżają działanie....ale nie witaminy!

Gość yasminka20. vel IDIOTKA
nie wiem czy wiesz ze ulotka yasmin jest bardzo uboga... ale widze ze TY jestes najmadrzejsza na swiecie wiec ja biednsa idiotka lepiej sie juz nie oddzywam:D dzieki za NORMALNE I INTELIGENTNE odpowiedzie;)

czytalam ta ulotke wiec jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj na moj temat, bede wdzieczna. poza tym chyba forum po to jest by pytaC????????????? a moze sie myle pani NAJMADRZEJSZA

Gość no tak w ulotce
jest o dzialaniu pigulek i jak to sie ma do innych lekow, ale nie do witamin. Rownie dobrze moglabys sie pytac czy witamiy zawarte w owocach i warzywach maja wplyw na obnizanie dzialania pigulek :P

a teraz opuszczam Cie pani najmadrzejsza i powracam do modelu selekcji Westleya i Macleana, jak to na idiotke przystalo...:D ludzie czemu w was tyle jadu...

p.s jesli Ci temat nie odpowiada to go nie czytam- proste prawda?????????????????????

ama leto -takkich wypowiedzi jak twoje też są tu tysiące - więc po co piszesz??? nudzi ci się jedź do gunthera ;) albo sobie z nim pisz , chyba, że on woli z koleżanką a nie z Tobą :p agresywna dziewucha z ciebie, amaleto - na zachodzie takich nie lubią :D

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin