Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmen27

Mam wszystkiego dość

Polecane posty

Gość emmen27

1. Mój ex zostawił mnie bez powodu, z długami które gdy spłacę - będę miała zero na koncie (mieszkaliśmy razem). Nienawidzę go!!!! Do tego ma czelność wysyłać mi smsy że wciąż mnie kocha. Poświęciłam mu kilka lat, pieniądze, znosiłam obrażanie mnie, epitety, szarpanie mną. I zostałam z długami i nienawiścią do mężczyzn. 2. Mam już 27 lat i coraz mniej perspektyw, zaczynam sądzić że zostanę starą panną. 3. Facet z którym wprawdzie niezobowiązująco pisałam na gg, ale zaczęło się robić przyjemnie - z dnia na dzień przestał pisać. Ja nie będę pisać do niego, nie jestem z "narzucających się". 4. Pokłóciłam się z przyjaciółką która mnie ciągle wykorzystuje (w tym finansowo). 5. Moja druga przyjaciółka milczy od paru dni i nie mogę się do niej dodzwonić. 6. Słabo mi idzie odchudzanie. 7. Nie mam żadnych znajomych poza tymi dwiema przyjaciółkami, więc jestem skazana na siedzenie w domu. 8. Nie mogę znaleźć pracy po tym jak skończyłam ostatnią, a oszczędności mi się kończą - skończą się zupełnie gdy spłacę długi tego SKURWYSYNA. Mam dość wszystkiego. Mam ochotę zawinąć się w kołdrę i płakać.

Gość ania27777
ja też mam dziś słaby dzień o boże bardzo słaby rozumiem cię czytam i jakbym o sobie czytała czuję się sama jak palec rozstanie po długich latach zakochanie - w kiomś w kim nie powinnam kto mnie wykorzystuje i molestuje psychicznie kto się nade mną znęca kto zrobił czystkę wmoim życiu ja tez powoli znikam

No to moze idz gdzies sie rozerwij:)? zapomnij o tym wszystim chociaz na chwilke.. i przynajmniej znajdziesz nowych znajomych;)

Gość emmen27
no własnie - sama mam iść? :O

Gość to tylko jaaa23
emmen27 masz internet, wejdz na jakis portal, poznaj kogos, gadaj on line poki co, moze sie umow potem z jakas dziewczyna/chlopakiem, poszukaj nowych znajomych. idz na jakies kursy/ imprezy darmowe skoro nie masz kasy, moze cos miasto organizuje, zagaduj do ludzi sama. co do finansow to chyba najgorszy problem, szukaj pracy az znajdziesz, a na splate dlugu moze sie zapozycz jesli masz u kogo np rodzice, rodzina itp

Gość uppupupupu

Gość a z jakiego miasta jestes
emmen?

Gość byczydzien
1. Mój ex zostawił mnie bez powodu, z długami które gdy spłacę - będę miała zero na koncie (mieszkaliśmy razem). Nienawidzę go!!!! Do tego ma czelność wysyłać mi smsy że wciąż mnie kocha. Poświęciłam mu kilka lat, pieniądze, znosiłam obrażanie mnie, epitety, szarpanie mną. I zostałam z długami i nienawiścią do mężczyzn. tu jest rozwiązanie twojego problemu zadajesz się z niewłaściwymi facetami, bo tylko tacy Cie przyciagaja i sie przy nich nie nudzisz.

Gość taki tam ktośś
emmen27 napisz coś jeszcze o sobie

Gość hmmmmmmmmmmmm
na codzień radosna w środku ból pytam kim jestem czy jestem wciąż tu

Gość emmen27
byczydzien - a wiesz... Ten facet z którym rozmawiałam na gg był własnie taki dobry, nie "zły". Jakiś domator, ktory miał tylko jedną dziewczynę, przeciętne zarobki, przeciętny wygląd, marzący o rodzinie, w odpowiednim wieku. Czyli ten typ z jakim powinnam się zadawać, aby nie być nieszczęsliwą. Planowaliśmy już spotkanie i po prostu przestał się odzywać. Nie wiem czemu, nawet nie wspominałam o swoim ex (wiem że faceci tego nie lubią), byłam miła, sympatyczna itd. Więc może ci dobrzy też nie dla mnie ..... ?

Chyba nam dzisiaj biorytmy pospadały,ja też mam gorszy dzień i powiem wam dziewczyny że jutro będzie lepiej.Czasami jest tak że jakiś problem nas przerasta a za parę dni znajduję się rozwiązanie i wtedy stwierdzamy -\"przecież to było proste!\".Głowy do góry.Wyżalcie się tutaj a jutro,pojutrze znajdzie się rozwiązanie na problemy.

Gość emmen27
to nie zależało od wczorajszego dnia, nadal mam dość :O do tego dziś odwiedzila nas ciocia by pokazać zdjęcia swojej szczęsliwej córki, wnuczki i nieprzyzwoicie wykształconego, przystojnego i bogatego męża... bleeee.... wszystkim się układa, tylko nie mi

Gość emmen27
tzn. męża jej córki, czyli zięcia

Gość elememka
Tak już bywa w życiu że nieszczęścia to tchórze kurwa i nigdy nie chodzą parami. Całkowicie rozumiem beznadziejność położenia w jakim się znalazłaś, samotność i kłótnie ze wszystkimi na dodatek facet- palant, to wszystko tworzy mieszankę piorunującą. Nie wiem czy cię to jakoś pocieszy, ale też nie mam zbyt zachęcającej sytuacji i równie dobrze zżera mnie samotność. Dla każdego jego problemy są najistotniejsze, nie mniej jednak grunt to jakoś odnaleźć w sobie pewien potencjał siły i wyjść naprzeciw dupkom. Ktoteraz nie jest przyjacielem nigy nim nie był, a jeśli chodzi o faceta z gg, niech spierdziela na bambus, to on powinien mieć wrażenie że traci szansę na wrażliwą i wspaniałą kobietę. Więc wniosek z tego jest taki by chwilowo przeczekać,sprawiać sobie jak najwięcej drobnych przyjemności...

Gość monisiaczelaaa
moja mama cały czas mnie lekceważy a gdy zaczynamy rozmawiac to tylko sie klocimy niewiem co robic bo ona chyba nie rozumie ze faworyzuje mojego oblesnego brata a mnie odtraca mam juz dosc tych bezpodstawnych zazutow klotni nerwow i wgl... ;[

Gość gość
czasami warto się nabrzydgolić i zapomnieć. tak o