Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zadziwiona

nie chce kończyć w ustach

Polecane posty

Gość wielce zadziwiona

Mój facet, kiedy pieszczę go oralnie zawsze odsuwa moją głowę na chwilkę przed wytryskiem, jest to dla mnie dziwne bo podobno większość facetów woli gdy do końca może pozostać w ustach partnerki. nie powiem, żebym była zawiedziona z tego powodu, jestem tylko ciekawa opinii

Gość wielce zadziwiona
co dziwniejsze to i jego brat i p.Stefan,nasz osiedlowy listonosz nigdy nie uciekaja :classic_cool:

Gość takie rzeczy sie uzgadnia
między sobą, niektóre suki potem są wielce ździwione, jak niespodziewanie facet spuszcza im sie do ust...:o

Gość takie rzeczy sie uzgadnia
moja dziewczyna ma na imię Tadzik i a z nia nigdy tego nie uzgadniam :D zawsze zalewa mi usta gorącym nasieniem ;) czuje sie wtedy spełniony i potrzebny...ale faktycznie brak mi jego okrzków: Sssij suko !!!

Mój luby też nigdy nie mówi mi kiedy kończy, często bywa tak, że sie zachłysne i musze odkaszlnąć...dlatego wolę już kiedy zalewa mi twarz mniam:P

mówiąc o podszywach: Znudzony ciągłym onanizmem małoletni Frani ujrzał siostrę w kąpieli i rzucił się na nią. Miłe złego początki lecz koniec zbyt ostry dostał wpierdol od ojca i syfa od siostry ;)

Gość rzeka
ja czytałam o kobiecie która zachłysnęla sie spermą..afera na trzy fajery bo byla mezatką a zejscie miala u kochanka..tez zonatego..