Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zrozpaczona

Pomocy!śłub w marcu a ja nie mam sukni

Polecane posty

Ślub w marcu, a ja jeszcze nie mam sukni. Dzisiaj załamałam się, w większości salonów już mi nie zdążą nic zamówić :((( poryczę się normalnie. Błagam podrzućcie mi linki dobrych pracowni ślubnych.

Gość wypraszam sobie
spoko, ja zamówiłam miesiąc przed ślubem, a skąd jesteś? z jakiego woj

z Warszawy na szczęście

jak szukałam we wrześniu, to w żadnym salonie mi nie pozwolono przymierzyć, gdyż "uprzejme sprzedawczynie" mówiły, że jeszcze zdąże i wiedziały, że od razu nie kupię. Potem nie miałam czasu, a teraz się wkopałam - bo jest już za późno.

Gość wypraszam sobie
na szczęście? hmm. skoro w stolicy nic nie możesz znaleźć, chyba, że masz jakieś kosmiczne wymagania, suknia szyta za granicą itp. ja bez problemu znalazłam kilka salonów, które dałyby radę przez mis uszyć..

Gość wypraszam sobie
z przymeirzaniem tak jest, suki sa w tych salonach, ja trafiłam na super obsługę i zamówiłam

wymagania...po prostu nie mam na suknie 2-3 tys. No i jak chyba każda - chciałabym zgrabnie, kobieco wyglądać. Byłam dzisiaj w Blue City i w salonach na Targowej, Grochowskiej - ceny koszmarne i większość modeli musieliby zamówić, czyli potrzebują 3 miesięcy.

i masz rację, że suki są w tych salonach. Wciskają co popadnie i za taką kase....

Gość wypraszam sobie
hmm ja mialam suknię za niecałe 2, ale wiesz, tu wstyd się przyznawać ;-)szukajcie a znajdziecie, pomóżcie dziewczynie, bo ja nie znam wawy.

dlaczego wstyd sie przyznawac?

Gość tylko co bedzie jak sie
poszukaj na alllegro moze kupisz jakas uzywana i tyle

ja zamówiłam 2go grudnia a 31.01.2008 juz mam przymiarkę:-) a zamawiałam w szczecinie i to też firmową hiszpańską suknie...czyli da się szybko!!! Popytaj jeszcze

proponuje przyjechac do łodzi nie jest az tak daleko mysle ze bede latac nad toba jak wrobelki ( panie z salonu ) ja bylam jakies 8 miesiecy przed slubem tylko sie rozejzec to nawet nie chcial nik rozmawiac ze mna

a ile salonow w lodzi jest? chociaz wolalabym w warszawie, nie mam az tak duzo czasu. kazdy dzien szukania sukien to dzien urlopu w pracy....a to kosztuje

nie szyl nikt z was na zamowienie u jakiejs dobrej krawcowej? ogolnie to jak sie orientuje, to koszt samego materialu to ok 300-400 zł, takze placac 2-3 tysiace placimy za wynajem drogiego lokalu, "mile panie" i prowizje....dlatego też szukam jakiegos skromnego zakladu krawieckiego, ale poleconego - mysle, ze uczciwa cena to ok 1 tys.

Gość ja mam numer do świetnej
krawcowej znajoma u niej szyła suknię za 1000zł śliczna była:D ale na nieszczęście dl aciebi eto jest we wrocławiu:(

moją suknię szyła mi moja Mamcia, ma swój zakład krawiecki i szyje już 40 lat :), tyle, że ja mieszkam pod Wrocławiem. Chętnie sprzedałabym tę sukienkę jest w kolorze cappucino. Koszt zakupu tkanin był ok. 500 zł (wyjątkowo droga była koronka, bo chciałam, żeby w wrześniowym słoneczku ładnie się świeciła;) ) aaaa zapomniałabym o rozmiarze gdzieś na oko 42 :) może troszkę większa

mam rozmiar ok 38, szukam koloru ecri, skromnej, wysmuklającej sylwetkę (nie takiej bezowatej:)

jak ktoś coś znajdzie, albo ma kontakt do krawcowych, to będę wdzięczna

no moja jest właśnie taka, tyle, że większa :) przykro mi, ale niestety nie mogę Ci pomóc .... muszę się w końcu zmusić do wystawienia jej na allegro łącznie z ozdobą do włosów i butami :):):)

Jestemz wroca jeśli możesz to prześlij mi numer na maila asmic85@interia.pl. Będę bardzo wdzięczna

Aga29 tak chodziło o Ciebie:) tylko mi komp siadł, post sie skasowwal. musiałam go napisać 2 raz i nie sprawdzilam czy przybyło wypowiedzi.... sory za zamieszanie.

a nie chcesz kupić używanej? jestem z warszawy. odezwij się do mnie na maila, jeśli byś była zainteresowana. suknia nie jest zniszczona, ecru, rozmiar 38-40 (ale może warto przymierzyć???). jakby co to pisz, mail w niku:) papa

Gość majkaaa2555
Witaj,ja też mam do sprzedania sukieneczke w Twoim rozmiarze w kolorze ecru.Jest skromna bez tych wszystkich kokardek i kwiatków,cała z koronki z delikatnym bolerkiem,uZywana raz 2,5 tyg temu jeśli chciałabys zerknac na fotki podaj maila aha sukienka jest z firmy Agora

Gość do autorki...
Ja mam Salon Sukien i u mnie szyję się miesiąc z kawałkiem i na marzec spokojnie bys miała a na salonie ma kilka sukienek w kolorze ecru roz.38 i na pewno nie za 2-3 tys.