Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debil emocjonalny

spartolilam...

Polecane posty

Gość debil emocjonalny

spartolilam 2 letni zwiazek- bo sie narzucalam i ponizalam, a on robil ze mna co chcial i zgoda u nas byla zalezna od jego humorkow. Im wiecej pisze, tym bardziej on mie ignoruje. Czy jest jeszcze dla mnie jakas szansa?

Gość nie na czarno
Jest. Ale daj mu spokój na chwilę obecną.

Gość takajednammm
ja właśnie się ocknęlam, że moj facet też sobie za dużo pozwala: -dzwoni, kiedy chce (dzisiaj zadzwonił niespodziewanie, więc mnie nie było ;-) ) -wszystko dla niego, a tak przecież tak nie mozna każdy ma swoje zycie dość powiedziałam! ZobACZYLAM, żE za dużo z siebie daję...że jestem zmęczona , bo biegam na wysokich obrotach, gdy ma przyjechać... ustaliłam sobie zasady 1mam swoje sprawy 2.swoje życie, ktore nie zalezy od tego, kiedy ON ma dla mnie czas- nie odzywa się- ja też... mam lamentować, że milczy i czekać aż pan zadzwoni, a ja szybko pobiegnę do telefonu??-O NIE!! Dość tego!

Gość niewiem12
nie mam pojecia

Napisz i dwie strony.. nie dowiemy się co oboje czujecie.. A w takim wypadku lepiej po prostu milczeć.. Zajrzałem dział Uczuciowe .. przewertowałem.. parę topików.. Dołujące prawie wszystkie.. postaram sie tu więcej nie zaglądać. Poczytam jeszcze trochę na pewno zostanę starym samotnikiem..