Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oł mama bahama

Jaki prezent na 18 urodziny dla przyjaciółki?

Polecane posty

Gość Oł mama bahama

Czy macie jakieś propozycje? Myślałam o jakimś obrazie bądź wazonie- zeby miala na dlugo:D i jakieś kosmetyki albo torebka. Z góry dziękuję🌻 PS.Ona jest nieco szalona;)

Gość to jak szalona
to lubi szalone doznania = wibrator

Paradoks. :O Skoro przyjaciółka, to Ty NAJLEPIEJ powinnaś wiedzieć, co jej kupić. Dobrze, że ja nie mam takich przyjaciół. A raczej \"przyjaciół\". :O

ojjj.. 18tka.. to musi byc jakis prezent szalony...ale tez odpowiadajace tej osobie, taki ze widac ze to prezent dla niej..:) nasz kumpel wlasnie zdal prawko..wiec od calej klasy dostal malucha za 300zl :D inna kolezanka dostala autografy pilkarzy ulubionej legii + bilet na mecz :) ja dostalm cos takiego pieknego...ze akzdy znajomy napisal cos o mnie.. z czym mu sie kojarze..albo opisal historie naszej znajomisci.. io to wszystko spisano do jednego zeszutu i powstal taki piekny album ze rycze jak to czytam.. wklejono tam moje zdjecia, cytaty z piosenek, narysowano rozne rzeczy itd... oczywiscie popularne jest dawanie dziewczynie wibratora, a chlopakowi dmuchanej lali ;-) itd... a moze kupic taka wielka antyrame, powklejac wasze wspolne zdjecia, miejsca gdzie bywacie, cytaty z waszych ulubionych filmow, fota ukochanego aktora, napisac zyczenia od serducha itd... :)

Gość gość
Cudownym prezntem dla chłopaka bedzie skarbonka w kształcie świnki lub srebrny zegarek widziałem śliczne skarbonki idealne na prezent w sklepie internetowym srebropol.pl Sklep ten jest na Polskim rynku od wiele lat i maja super ceny a także jest darmowa wysyłka jeśli ktoś robi większe zakupy

Gość ZakupoweSzalenstwo
Witaaamy! :D Przesyłam propozycje na 18. urodziny - prezenty, które są jednocześnie oryginalne i śmieszne, a zarazem pożyteczne. Życzę miłego oglądania :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/18-tka/215 Możesz także zajrzeć do kategorii "Dla przyjaciółki" P.S. Wysyłamy tego samego dnia lub odbiór osobisty tego samego dnia w Warszawie w naszym sklepie w Hali Kopińskiej

Gość gość
Soczewki kolorowe lub crazy! Dziewczyna na pewno się bardzo się ucieszy z fajnego modelu, a prezent niecodzienny. Duży wybór świetnych modeli i do tego promocje można znależć w sklepie internetowym Eyetoeye.pl . Zajmują się tylko takimi soczewkami i na pewno znajdziecie tam coś dla siebie!

Gość gość
ona ma 18 a nie 30 haha :D

Gość colka5
słuchawki do kompa co by rodzine nie truli ? może depilator? poszperaj na avans.pl, ja tam kupowałam suszarkę i własnie depialtor z Philipsa :D

Gość effciaster
Taki prezent powinien być śmieszny i mieć związek z wstąpieniem w dorosłość i zmianą pewnych reguł. Ja dostałam kieliszki na 18 - dokładnie takieL https://www.toys4boys.pl/chemiczne-kielony-item8079.html i uważam, że są genialne! Tym bardziej, że byłam w klasie biol-chemu:)

Gość gość
Zamów jej faceta z portalu żeby ją dobrze wygrzmocił, to będzie to długo pamiętała.

Gość gość
Może jakieś szalone atrakcje ? za nim pójdziecie na jakieś piwo urodzinowe to skoczcie na tor wyscigowy no ale wczesniej kupicie voucher z http://motoprezent.pl/ , moim faworytem jest Gallardo ah <3

Gość miśka31899
Mam pomysł na coś do prezentu. Mianowicie chodzi mi o wideofilmowanie. Dzięki temu 18-tkę będzie można przypozminać codziennie. Pełno jest fachowców. Oto przykład http://kapitankamera.pl/filmowanie-urodzin

Gość Tamareńka
A ja dostałam na 18nastkę coś wyjątkowego i nietypowego! Moje przyjaciółki zrzuciły się dla mnie na dzień w Samui Spa w Warszawie ;) Było naprawdę bosko, bo rozpieszczano mnie od samego wejścia ;) Wybrały dla mnie Rytuał Relaksu, w skład którego wchodziło kilka zabiegów. Ja wybrałam sobie masaż - bo mają naprawdę fantastyczne masażystki, a niektóre z nich pochodzą z Bali. Potem był zabieg na twarz, położono mi maseczkę oraz oczysczono twarz peelingiem. Zrobiłam sobie na koniec manicure no i spędziłam troszkę czasu w saunie ;) Serio polecam! Fajny sposób na wejście w dorosłość ;)

Gość Martyna43
Wszystko zależy w którą stronę chcesz iść, czy może coś śmiesznego czy raczej coś bardziej poważnego. Z tych bardziej poważnych może to chociażby być jakaś biżuteria albo wypad do SPA. Trochę więcej na temat tam możesz przeczytać np. tutaj http://msaladra.pl/ . Ja od siebie polecam wypad do SPA.

Gość rabbitt
Bielizna, to chyba nie jest jakiś dobry pomysł. Taki prezent dostaje się od faceta, a nie od koleżanek. Może jakaś biżuteria lub coś podobnego. W sieci można np. dostać różne spersonalizowane prezenty z danej okazji https://jakiprezent.pl/18-stki

Gość Loriii
Ja proponuję żebyś poszukała sposobu na wspólne spędzenie tego czasu :) Uważam, że wypad do spa, to super pomysł! Jestem z Warszawy i bardzo polecam Samui Spa, bo obsługa jest bardzo przyjazna, jest czysto i w ogóle przyjemnie. Polecam szczególnie ich masaż balijski, po prostu marzenie! I można kupić sobie pakiet, w którym będzie także peeling i zabieg na twarz, co jest najlepszym połączeniem świata. Zawsze po czymś takim czuję się niesamowicie, a jeśli mogłabym zabrać ze sobą przyjaciółkę, to już w ogóle ;) Myślę, że to dobry pomysł?

Gość gość
Moja kumpela uwielbia łowić ryby, więc w prezencie dostanie któreś z butów http://wedkarskikrakow.pl/buty-wedkarskie/ :) Ale ona jest inna, normalnie nie kupiłabym czegoś takiego koleżance.

Gość gość
Zależy co Twoja przyjaciółka lubi najbardziej. Ja to swojej kupowałam lot do tunelu w wielkopolsce, bo juz od jakiegoś czasu o tym mówiła. I pojechałyśmy we dwie polatać. To było niezła przygoda

Gość gość
Super pomysłem jest voucher na wizytę w escape roomie. Tego typu rozrywka staje się coraz bardziej popularna w Polsce. Kolejne pokoje wyrastają jak grzyby po deszczu. Mieszkańcom Warszawy mogę z czystym sumieniem polecić escape room na Nowym Świecie 22 (www.newworld22.pl). Fajne, dobrze pomyślane zagadki, klimatyczne pokoje i super obsługa. Co najważniejsze - mają też super ceny, bo wejściówka dla jednej osoby kosztuje tylko 39 PLN. Ceny voucherów zaczynają się od 78 złotych w górę, w zależności od ilości graczy. Polecam ;)

Gość klusia866
My na 18tkę kupiliśmy fotoobraz http://myselfbook.pl ze zdjęciami przyjaciół w formie kafelek z Instagrama. Bardzo się podobał!

Gość gość
Ludzie, ta dziewczyna ma w tej chwili 27 lat... :O

Gość gość
też nie wiem co kupić,znam się z nia juz dośc długo ale rzadko sie widujemy. Myślałem nad bizuteria,jakimś naszyjnikiem

Gość kamila_211
A moze jakis zegarek z delikatnym grawerem zeby pamietala ze to od Ciebie? Ostatnio widzialam JK ma taka delikatna kolekcje, to akurat sie sprawdzi dla 18stolatki ;)

Gość gość
Na 18 daje sie wibrator . To dobry prezent.

Gość gość
Spraw aby Twoja koleżanka zapamiętała na długo swoje 18- ste urodziny i zaopatrz się w śmieszny prezent urodzinowy, którego nie zapomni długo :) Co powiesz na konserwę osiemnastko-wą, w której Twoja koleżanka znajdzie wiele ciekawych i przydatnych prezentów, świetny gadżet urodzinowy :) Może gra planszowa alkoholowa, przydatny prezent i sprawi wiele radości nie jeden raz :) Takie zabawne rzeczy i wiele innych znajdziesz na http://sklepzupominkami.com.pl sklep z upominkami, śmieszne gadżety i ciekawe prezenty na każdą okazję. Każdy znajdzie coś idealnie dla siebie :)