Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oł mama bahama

Jaki prezent na 18 urodziny dla przyjaciółki?

Polecane posty

Gość gość
album ze zdjęciami i voucher na lot w leszczyńskim tuneu aerodynamicznym swojej psiapsi dałam i wyszło spoko, spodowało się jej/ pjechałam z nią na lot i ją nagrywałam :)

Gość gość
Złożyliśmy się na 18-stę, kupiliśmy przyjaciółce lot w tunelu aerodynamicznym, w Mirosławicach. Jak szaleć to szaleć, była zachwycona!!!

Gość Malwina

A co Ty na to by wykupić przejazd sportowym samochodem? Taki prezent dałam kolezance  na urodziny i byla mega zadowolona! i bedąć na torze również sobie wykupiłam taka jazde,niezapomniane przeżycia i nikt nie moze powiedziec ze to jest prezent tylko dla facetów bo kobiety tez lubią jeździc autami a luksusowymi tym bardziej 😉  :d znalazłam firme w necie która organizuje przejazdy sportowymi samochodami po 15 torach w Polsce i maja bardzo duzy wybór aut wiec każdy znajdzie ccos dla siebie. Można jeździć i jako kierowca i jako pasazer 🙂 swietna sprawa na prawde. Prezent inny niż wszystkie! Polecam!!!

Gość tarus

Coś szalonego - zgadzam się! 😄 w końcu to osiemnacha 😄 można pokusić się o jakieś spersonalizowane prezenty 😄 albo jakieś erotyczne gadżeciki 😄 jeszcze tu kilka spoko propozycji www.4zmysly.pl/jaki-prezent-na-18-dla-dziewczyny, ale już takich poważniejszych 😄