Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.M.Gorky

Kobiety są w dzisiejszych czasach rozwydrzone i uprzywilejowane

Polecane posty

Gość A.M.Gorky

Wszędzie słyszy się pusty slogan o treści "dyskryminacja kobiet" a te puste, beznadziejne wewnątrz stworzenia, mogą już wszystko, mają same przywileje, w kioskach pełno magazynów dla kobiet (dla mężczyzn to 20%), szmineczki, pierdołeczki, ciuszki, te puste stworzonka mają tylko takie tematy, kobieta jest idealna dla konsumpcyjnego kapitalizmu - głupia, wierząca we wszystko i kupująca!

Gość vladimir illicz
pełne poparcie dla tego co mówisz. kobiety to pustaki. Pustynia duchowa i nic więcej

Gość jhdgushghuirhug
och i ach, pusty samiec doszedł do tego wnioskuk po ilu latach marnej egzystencji? :D

dobra :D zakładamy ruch na rzecz krzewienie wiedzy i walki ze zjawiskiem dyskryminacji mężczyzn 🖐️ a ty zostaniesz jego prezesem jako że pierwszy zauważyłeś to haniebne zjawisko i tak ładnie je opisałeś :classic_cool:

Gość no noo
PALANTUNIO!! :P pomodlę się o rozum dla ciebie :)

Gość Anka Stalherm
ja się zgadzam z treścią postu, w końcu jestem jednym z nielicznych wyjątków, a co nie prawda ŻE JESTEŚCIE PUSTE jak balon w środku i interesują was tylko czuszki, szmineczki, kasa i pierdolenie w bambus w kółko o waszych ochydnych bahorach, męzusiach itp?

Gość Anka nie sciemniaj
tylko wracaj robic mi loda bo zmarzne :D

biedny uciemiezniony,dyskryminowany facet:P A kto za taką samą pracę dostaje lepsza kasę?O tym jakos nie wspomniałes :P.Porazka

Gość N. Krupska
kobiety są głupie, są wyjątki tak jak ja i Anka a reszta to idiotki, debilki!!!

Gość N. Krupska
Wcześniej podpisywałam się jako anka ale mnie chłopak ośmieszył i musiałam zmienić nick, bo jestem mondra i się nie dam rozszyfrowadź :)

Autorowi proponuję wskoczyć w kabaretki, kozaczki i gorsecik. Oczywiście bez make upu to se ne da:p:p:p Zazdrośnik jeden nooo!!!