Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaszel łabędzia

KUPIŁEM !

Polecane posty

:O ja Ci nie wytłumaczę :P po głowie też nie będę głaskać

No to wytłumaczę: jakiś choojowy ten samochód, tłuczony, brudny, stary i straszliwy rzęch:O Do tego od razu można po takim trupie rozpoznać typ właściciela, co przykuje może uwagę grupy docelowej- tak samo zdezelowanej i tłuczonej, ale wzbudzi uzasadnione uprzedzenia u reszty.

Gość Mi się podoba bo ma automat
j.w. 🖐️

jak to kupiles skoro cena minimalna nie zostala osiągnieta, a aukcja skończyla się przed chwilą? idź spać, bajkopisarzu

Gość _ja bym skoczył
juz wole swoje pikaczento :classic_cool:

Gość Napalony fan Deski incognito
Deseczko 🖐️ Co porabiasz, że o tej porze tu siedzisz?

Gość sztefan
lepsze to niz calibra:D:classic_cool:

Gość a gdzie to widac ze byl bity
pytanie do deski

Żyję, żyję. Tylko nie wiem jak długo jeszcze, bo jak moi starsi się dowiedzą, w jakim stanie jest moja praca mgr, którą mam oddać w czwartek, a brakuje mi 30 stron do końca... Może być nie za ciekawie. BTW, czy dziekan przedłuży mi sesję poprawkową, która zakończyła się w październiku, po raz trzeci? 😭🖐️ Najgorsze jest to, że wszystkie zaliczenia mam, średnia druga w grupie, ale nie chcę pisać tego gówna, no! Wszyscy już się obronili, tylko ja jeszcze nie 😭 A Ty co porabiasz?

Widać po pierwsze po cenie, poza tym po tym, że był sprowadzany do Polski (pewnie jako złom po wypadku), miał już 2 właścicieli, a do tego ma nieoryginalny lakier:) Poza tym nie kupuje się samochodów przez Allegro, bez oglądania:O I to najlepiej oglądania ze sprzętem, który pokazuje, czy jakieś części, albo np. cała karoseria nie była wymieniana, czy klepana, przerabiana.

Gość nie lubie piwa
e tam od razu wies. autko wporzo zalezy jak nim jezdzil poprzedni wlasciciel noi wygoda. a ty deska jaki masz wózek? przejedz sie takim a potem wsiadź np punta

Temat jest po angielsku, wolałbym go tu nie podawać, bo jeszcze mnie ktoś rozpozna i zobaczy, jak się prosiłem o zdjęcia Twoich... No, wiesz :D Ale nie jest trudny. Wiem, co muszę zrobić. Tylko, że mi się nie chce. W ogóle miałem to już wcześniej załatwić, wyjechać do pracy za granicę, a teraz siedzę na zasiłku i Kafeterii zamiast wziąć się do roboty. Cholera, jestem niemożliwy :-O Od ponad pół roku nie robię nic. Dostaję za to kasę. Mam wszystko: łącze internetowe, skaner, drukarkę, kopie całej literatury fachowej. Tylko napisać 30 stron, co zajęłoby mi nie więcej niż 2 tygodnie. Ale nie umiem się do tego zmusić. Fuck :-O:-O:-O Czemu studia nie kończą się po prostu egzaminem, jak każda inna szkoła?

Boszzzzzzzzzzzz, to faktycznie jesteś okropny:O ja ostatnio napisałam wybitna pracę od 22 do 4 w nocy:D Na serio, dostałam bardzo dobrą ocenę i gratulacje;) Fajnie, nie???:classic_cool: Czyżbyś planował zostać typowym Kafeteriuszem?:D Uważaj, bo niedługo Ci zasiłek zabiorą:P

Do kogoś wyżej- ja nie mam wózka. Ale jak już czymś podobnym jeżdże, to raczej samochodem:P Jeździłam już nawet Porsche i szczerze mówiąc nie imponują mi takie samochody. Za to imponuje mi pewien ktoś, kto zarabiając sporo pieniędzy i będąc jeszcze w sumie małolatem, zamiast kupić sobie jakąś wypasioną furę, poszedł do salonu Opla i kupił maleńką Corsę:) W której się ledwo mieści...

Zasiłek mam do marca, a pracy u nas w mieście niby nie brakuje. Ale kurde, to nie o to chodzi, żeby pracować - bo to zawsze mogę zrobić. Zresztą, pracowałem już i było OK. Ale w pracy nie musiałem się sam organizować, miałem przyjść na określoną godzinę, wykonać pewne zadania, a potem o konkretnej porze wyjść. I to było dla mnie dobre. Za to kiedy mam zacząć pisać pracę, to zawsze znajduję miliony lepszych zajęć; byleby tylko odłożyć ją na później. Co do pisania prac w krótkim czasie - witaj w klubie :) To zawsze mi dobrze szło, o ile prace nie były za długie. Prawie udało mi się osiągnąć maxa na licencjackich na egzaminach z pisania: pierwszy rok - 20 pkt. / 20 możliwych, drugi rok - tak samo, trzeci - 19/20. Ale chyba i tak ten rekord trochę "postoi". Szkoda tylko, że tak sobie rozpieprzam studia przez własną głupotę :-O

Gość tese
BMW o.k ale nie takie stare,jakieś marne laski na nie poderwiesz bo teraz u balchar w modzie BMW M5. Jestem blacharą,fanką swoich balch to wiem:D:D.