Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaszel łabędzia

KUPIŁEM !

Polecane posty

Gość Napalony fan Deski incognito
Deska, jak zdałaś na prawko, to nie przegrałaś życia. Ja za to nie miałem tyle szczęścia 😭 Nic mi się nie udaje :-O Idę się napić :classic_cool: ... Nie no, żartuję :D

Acha, bo pisałaś, że jeździłaś Porsche, więc pomyślałem, że za kierownicą, a nie tatowym czy wujkowym :) Ale w Warszawie będzie Ci szczególnie ciężko zdać, podobno średnia to 9 razy, u mnie w mieście 7. Za pierwszym poległem na placu boju, za drugim na mieście - i to w głupiej sytuacji, bo nie zauważyłem... sygnalizatora (tak, dobrze widzisz - ja naprawdę jestem na tyle niedopracowany, żeby nie zauważyć sygnalizatora). Było to tak, że jeździłem już pół godziny (trzeba 40 minut), wszystko cacy, egzaminatorka kazała mi skręcić w prawo - patrzę na znaki - można, skręcam. Był to zjazd w boczną ulicę z głównej. Nad główną wisiały trzy sygnalizatory, wszystkie na zielono, ale one mnie i tak nie dotyczyły. Za to po prawej stronie tej bocznej ulicy stał sobie samotnie, tak kuurewsko niezauważony w swej egzystencji, jeebany pieerdolony sygnalizator, przez który straciłem 112 zł :-/ Gdyby to był stary kurs, kiedy to po mieście jeździło się 25 min, już bym zdał i siał śmierć i zniszczenie na drogach i chodnikach... W sumie to może i lepiej, że nie zdałem, bo jak sobie pomyślę, co wyprawiałem na kursie... :-O:-O:-O

BTW, coś w temacie: Zdarzyło się pewnego razu, że uczeń Mistrza Kung-Fu przeszedł z powodzeniem nauki wstępne i przystąpił do Ostatecznej Próby. Rzekł mu tedy Mistrz: - Stań na placu przed świątynią i przepołów gołymi rękami deskę, którą ujrzysz opartą o kamienie. Poszedł tedy uczeń i ujrzał ledwo ociosaną kłodę twardego drewna. Nie uląkł się jednak i gołą dłonią uderzył w nią tak mocno, że pękła i dwie połówki spadły na ziemię. - Dobrześ wykonał zadanie - rzekł Mistrz - Teraz czeka cię drugi sprawdzian. Pójdziesz ze mną do gospody w mieście. Poszli tedy do gospody, gdzie ujrzeli dwóch złoczyńców bijących niewinnego kupca. - Czyń co trzeba - rozkazał Mistrz. Rzucił się tedy uczeń w wir walki i wnet wyleciał za drzwi z podbitym okiem i bez zębów. Wrócił też zaraz w niesławie do domu, a zgromadzonej przy stole rodzinie rzekł: - To samo co rok temu. Plac poszedł dobrze, ale oblałem na mieście.

Mi to mówisz? :D Ja w gospodach zawsze dobrze sobie radzę... ...nie rozumiem tylko, czemu moja mama daje mi jakieś porady dotyczące krawiectwa (np. "zaszyj się", "wszyj się", ...)

Oczywiście ona tylko tak żartuje - żeby nie było :classic_cool:

Yyy... No nie wiem, ale z drugiej strony w ogóle nie palę i nie ćpam, trzymam prawidłową wagę, żyję bezstresowo - to chyba niweluje skutki picia... Przynajmniej częściowo. Nie chcę nic mówić, ale właśnie potwierdziłem założenie swojego konta na YouTube - konto nazywa się iloveethanol ("ilovealcohol" było już zajęte - jeśli przez dziewczynę, to mogła być moja druga połówka!).

Nieee, podejrzewam, że życie z tą "drugą połówką" koncentrowałoby się głównie wokół spożywania jeszcze innych połówek :D A to, to ja mogę sam robić ;-):D