Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deska pragnę Cię ...

Deska będziemy się kochać?

Polecane posty

Gość Napalony fan Deski incognito
Dzięki! :D

Poza tym, nie jest tak źle. Już nie piję wódki - bo za droga... Wiesz, jakie dobre są nalewki marki Keleris z Biedronki? Poważnie! Wchodzą jak woda mineralna!

O matko....:O Wiesz, co? Skończą tę pracę i może znajdź sobie jakaś babę, co? Wyjdzie Ci na zdrowie:P Jak będziesz chlał,. to Ci nie stanie. A jak będzie taką raszplą jak ja, i i tak Ci nie będzie stawać, to przynajmniej będzie Ci ciosać koki na głowie i może trochę sie ogarniesz:)

Mają 0,7 litra i 12%, kosztują 3,48 zł! Mają dobre parametry mocy i wydajności. Współczynnik mocy liczymy mnożąc ilość w mililitrach napoju alkoholowego zawartego w danej puszce lub butelce przez jego moc - np. wino 700 ml o mocy 12% ma współczynnik mocy 8400. Współczynniki mocy powinny wynosić od 7000 do 14000 - najlepsza bomba wtedy jest :classic_cool: Oczywiście, współczynnik mocy to nie jedyny istotny parametr. Ważny jest też współczynnik wydajności. Obliczamy go dzieląc współczynnik mocy przez cenę w groszach. Dla naszego wina jest to: 8400 / 348 = 24,1 Wszystkie współczynniki wydajności powyżej 20 należy uznać za bardzo dobre, zaś współczynniki powyżej 25 - za wybitne. Nie wiem, czy na chwilę obecną jakiś alkohol ma aż tak wysoki współczynnik wydajności, ale do niedawna Keleris kosztował 3,28 zł i miał ten współczynnik na poziomie 25,6. P.S. Ale ja naprawdę nie jestem pijakiem... 🖐️

Deska, opisać misiowi ze szczegółami co i jakie masz? :classic_cool:

O twarzy nic nie wiem, ale reszta jest świetna. Nie ma się do czego przyczepić: ma zgrabne nogi, cudowny tyłeczek, płaski brzuch, piersi rozmiar prawdopodobnie 2 - więc nie takie znowu małe, oczywiście mają idealny kształt, żadne tam zwisy (a wierz mi, bywają małe piersi, które i tak zwisają!), no i jeszcze jeden plus: piękne włosy - to chyba jedyna część ciała Deski, która jej samej się podoba. Żeby nie było - teraz jestem zupełnie trzeźwy! To naprawdę ładna dziewczyna, do tego dowcipna, błyskotliwa i bardzo inteligentna. Minusy? Absolutnie bezkompromisowa i uparta :P Albo wszystko będzie tak, jak ona chce, albo nie będzie wcale... To dlatego jest podstarzałą dziewicą :classic_cool: Ale innych wad chyba nie ma. Zresztą, to dziewictwo też można jej poczytywać jako zaletę. Ocena ogólna 9,5/10.

Dobranoc mała 😘 :classic_cool:🖐️ P.S. To oczywiście prawda, ale ona nie da sobie tego wmówić... Albo uwierzy w to dopiero wówczas, gdy słowa jej własnego opisu staną się ciałem :P

Jak na dziewicę, to Ty jesteś prababcią! Dzisiaj kto nie stracił dziewictwa w wieku 13 lat w gimnazjalnym kiblu nagrywając ten jakże ważny moment na komórkę, by umieścić go potem w Internecie, przegrał życie :D

A siedzisz sama przy kompie, bo masz pewne wymagania co do swoich potencjalnych facetów. Tobie nie zaimponuje dresik w BMW z 1995 ;-) Ty nie polecisz na gościa, który będzie mówił, że idzie "po Fajranty do kioseku", który będzie szedł na ustawkę "się trzaskać" vel "napieerdalać", który zaprosi Cię do McDonald's odsuwając Ci krzesło i mówiąc dżentelmeńsko "siądnij se". Po prostu czekasz na kogoś, kto będzie Ciebie wart; na kogoś takiego, jak... ja! ;-)

Łysa? Rozumiem, że zmieniłaś poglądy na nieco bardziej prawicowe? ;-) Nie, szkoda byłoby tych Twoich włosków. Są śliczne... Ale biorąc pod uwagę całą resztę Twojego ciałka, na jego tle nie są znowu aż tak bardzo wyjątkowe :)

Z kimś podobnym do Ciebie może być problem - no chyba, że zdecydujesz się na starszego partnera. Wiesz, Ty dużo czytasz, jesteś mądra i widać, że jesteś wysoko ponad przeciętnym poziomem polskich dziewczyn w Twoim wieku. Wśród rówieśników trudno będzie Ci znaleźć kogoś podobnego. Wiek 18 - 25 lat to żadna dorosłość, a i co do 25 - 30 lat bym się zastanawiał. Pierwszy okres to picie, rzyganie, spanie na klatkach schodowych - kto tego nie przeżył? Drugi... Początek poważnego myślenia o życiu, ale wciąż jeszcze człowieka kręcą zmiany. Coś o tym wiem, bo mam przyjaciółkę, którą poznałem, gdy miała mniej lat niż ja mam teraz, a obecnie jest po 30-stce. Wiem, jak to wygląda. Jak chcesz kogoś inteligentnego, odpowiedzialnego, jednym słowem - pasującego do Ciebie - szukaj wśród 30+ latków. Albo umów się ze mną :classic_cool: