Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Życie jest ciężki. Trzeba wstawać skoro świt...

Polecane posty

cieszcie się, że macie po co wstawać :) (ja mam budzik na 5.15, kawy nie piję, ciśnienie do setki raczej nie dociąga i się nie skarżę)

Gość strzel se palcówe
to cie postawi na nogi :)

nie łyso, tylko współczuję ja wstaję, zasuwam do roboty, robię co lubię i mi za to placą a Ty masz ferie, a po feriach wstajesz, zasuwasz do budy, zakuwasz 90% niepotrzebnych informacji, traktują Cie jak podgatunek człowieka i g... z tego masz

Nie przesadzajcie. Ja w liceum nauczyłam się dużo więcej niż na studiach, umiałam siedzieć i wkuwać całymi nocami i generalnie po zakończeniu LO byłam mądrzejsza niż teraz. Ale to w sumie mój problem i pewnie moja wina:O Kurde, nie chce mi się nigdzie iśc, a jeszcze dzisiaj mam kolosa😭 I nic się nie uczyłam:O

kolokwia, wejsciówki, karteczki na stół... przypomniały mi się koszmarki szkolno-uczelniane :(

Gość bejbe lily
styl pisania masz jak 35 letnia ( a może nawet 50 letnia) paniusia na prawdę chodzisz do szkoły? ej może jako nauczycielka :> :D

Kto sie uczy ten sie uczy :D Do mnie juz dzwonili ze szkoly,ze rzadko tam bywam :D

O jeeeny, zaś ten sam temat:p ja myślałam,że wszyscy znają mój wiek?:p Deska--> bez obrazy, Ty też:D

tak, Myrevin, życie jest po to, by coś z niego mieć no, chyba, że ktoś jest Matką Teresą z K. i lubi się poświęcać, to jużz jego wybór