jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Idę po kawę, bo zaraz padnę:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 16, 2008 :o a ja od 6.30 na nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 16, 2008 No wiem. Przerąbane:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Styczeń 16, 2008 nie marudzić...bedzie gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Styczeń 16, 2008 cieszcie się, że macie po co wstawać :) (ja mam budzik na 5.15, kawy nie piję, ciśnienie do setki raczej nie dociąga i się nie skarżę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strzel se palcówe Napisano Styczeń 16, 2008 to cie postawi na nogi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 A ja mam feeeerie:p I co.. komu .łyso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ewa33-->Z Toba to do kasacji ;) Ale nie ma co-ja wstaje o 6:05 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Bejbe Lilly---> A ja tez i co ...łyso :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Aaa i tu Cie mam! nie goliłaś się! Nie ładnie..:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Styczeń 16, 2008 nie łyso, tylko współczuję ja wstaję, zasuwam do roboty, robię co lubię i mi za to placą a Ty masz ferie, a po feriach wstajesz, zasuwasz do budy, zakuwasz 90% niepotrzebnych informacji, traktują Cie jak podgatunek człowieka i g... z tego masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ewciu.. nie do końca:p Ja sie nie ucze:p zresztą widac to na kefe:p chodze do szkoły z musu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Nie przesadzajcie. Ja w liceum nauczyłam się dużo więcej niż na studiach, umiałam siedzieć i wkuwać całymi nocami i generalnie po zakończeniu LO byłam mądrzejsza niż teraz. Ale to w sumie mój problem i pewnie moja wina:O Kurde, nie chce mi się nigdzie iśc, a jeszcze dzisiaj mam kolosa I nic się nie uczyłam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Styczeń 16, 2008 mimo wszystko do szkoły wracać bym nie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Deska, jakby co to powodzenia na kolosie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ja bym mogła wrócić do LO, bo jeszcze nie wyrosłam ponad poziom szkoły średniej:O Tam się nadaję idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Styczeń 16, 2008 kolokwia, wejsciówki, karteczki na stół... przypomniały mi się koszmarki szkolno-uczelniane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe lily Napisano Styczeń 16, 2008 styl pisania masz jak 35 letnia ( a może nawet 50 letnia) paniusia na prawdę chodzisz do szkoły? ej może jako nauczycielka :> :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 przejrzałaś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Bejbe Lilly ma raczej styl pisania wprost z gimnazjum:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Kto sie uczy ten sie uczy :D Do mnie juz dzwonili ze szkoly,ze rzadko tam bywam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 A moze ona chodzi do gimnazjum ;) Bejbe przyznaj sie ;) bez bicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 O jeeeny, zaś ten sam temat:p ja myślałam,że wszyscy znają mój wiek?:p Deska--> bez obrazy, Ty też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Bejby, nie jesteś mnie w stanie obrazić, spoko Właśnie przejrzałam na oczy i zobaczyłam temat topiku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mylkjas 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Oj Ewa, Ewa... czy życie jest tylko po to by coś z niego mieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 17 albo 18 skoro chodzisz do szkoly...Bo z 16stka chyba nie mamy doczynienia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Styczeń 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7fQHbtbpHiE mam pytanie - kliknijcie w ten link i powiedzcie mi, czy jak te dziewczyna sie odwraca to nie wygląda to jak z horrory - jaby miała krew na mordzie? czy tylko ja mam takie głupie skojarzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 No właśnie. Dobrze trafiłaś weri.. jak to było?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Styczeń 16, 2008 tak, Myrevin, życie jest po to, by coś z niego mieć no, chyba, że ktoś jest Matką Teresą z K. i lubi się poświęcać, to jużz jego wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Weri...zapomnialam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach