Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ja tylko pamiętam,że weri..coś tam..na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Dobra obstawiam na 18 ;) W tym roku mialas studniowke i konczysz szkole....bez matury ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 A propo weri.. ja też rzadko bywam w szkole:p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 To zapamietaj Weri ....Diana :) Diana...jak ta ksiezna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Masz zjebanie dluga stopke ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 oo, no właśnie! :D Nie.. w tym roku kończe 18, już tuż tuż:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 miałam jeszcze dłuższą:p To żeby wkurzac pomarańcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mylkjas 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ewa.. jesteś z kimś.. tez tylko bierzesz od niego.. przekaż mu moje wyrazy współczucia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Styczeń 16, 2008 nie powiedziałam - że TYLKO brać na pewno nie tylko dawać a M. przekażę, chociaż nie słyszałam, żeby się skarżył, wręcz przeciwnie, wygląda na zadowolonego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Czyli poki co masz 18,a niebawem 19? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ja zaraz będę spadać... muszę zrobić make-up i załatwić kilka spraw:o a po południu jadę ze znajomym, na łyyyyżwy:p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 nie. mam 17 a niebawem 18:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sumaka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 hmm chciałabym stwierdzić że troszkę odbiegacie od tematu- tzn tym wypytywaniem o wiek;) (żartuję). Uważam że życie nie jest takie ciężkie, choć rano trzeba wstać eh a mi się chce teraz taaaaak spać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 a ja jak mam wf na 7.10 to prawie nigdy mnie na nim nie ma:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Ja tez wyjezdzam,ale na zakupy :P Dobra wracajac do tematu to niestety,ale tak juz jest.Zalezy jak czlowiek sobir radzi w zyciu.Madry bedzie sie dlugo uczyl,aby zostac w przyszlosci kims,kto duzo zarabia.Inny zalozy swoja dzialalnosc...a inny bedzie mial to w dupie i liczyl na bogatych rodzicow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 16, 2008 je jestem tym drugim albo trzecim:p Problem w tym,ze nie mam bogatych rodziców:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Mnie motywuje troche sytuacja brata,ktory ma wlasna firme...A znowuz siostra ma 26 lat i daje na lewo i prawo...nie ma zadnego stalego partnera i ciagle siedzi w domu,nie potrafila nawet pomoc przy sprzataniu czy zmywaniu,gdy moja mama nie byla w stanie tego robic z pewnych powodow.Pomagala ale przy brudzeniu jedynie :O Jest u nas w domu prawdziwa zmora naprawde.Twierdzi,ze nasza czworka-Mama,Tata,Brat i ja,jestesmy pojebani,a ona jest zajebista(to sa jej slowa) :O Dziwnym trafem ja z rodzicami moge sie dogadac normalnie i z bratem takze.Tylko ona z nikim nie moze dojsc do porozumienia...To chyba swiadczy jedynie o jej problemach z osobowoscia,a nie naszych..Dlatego ja chcialabym byc po srodku-miedzy siostra,a bratem...Nie marze o tym,zeby radzic sobie w zyciu tak dobrze jak on,ale nie chce tez skonczyc jak siostra.Chce do czegos w zyciu dojsc sama,bez pomocy rodzicow.Nie chce cale zycie \"siedziec im na karku\".Tym bardziej,ze tez nie jestesmy bogaci.. Jestesmy normalna,przecietna rodzina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach