Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxaXAS

Pewna Znajoma wmawia mi , ze jej facet jest przystojny

Polecane posty

Gość xxaXAS

i ze ma takie super, powodzenie, ze kazda laska sie za nim ogląda, a prawda jest taka, ze jej mi głupio ro powiedziec, ale facet jest brzydki!! Na domiar złego, sama tez mowi, za mna sie wszyscy uganiaja, jak psy.hehe a wyglada jak czarownica z tym swoim krzywm nosem PO CO MI WMAWIA, ZE ON JETS PZYSTOJNY i po co sobie, ze sama jest łądna, jak zwykła z niej szara mysz!!?

Gość Gajowy
Jak to mówią gusta są różne ;) i kolejny frazes "Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba…"

Gość ffgsdfg
może to jakaś mitomanka nie dziw się, ludzie miewają problemy z psychiką, oby ciebie nic podobnego nie spotkało 🖐️

Gość no i bardzo dobrze
ze uwaza swojego faceta za przystojniaka a siebie za super laskę - takie podejście jest super, niezależnie od tego co inni o tym myślą a co Ciebie to obchodzi? czego zazdrościsz - urody czy dobrego samopoczucia?

Gość zającączek
a kto ustala standardy, kto jest ładny, a kto nie ? ty? czy kto? mnie się na przykład w ogóle nie podoba brad pitt a tyle osób uważa go za bozyszcze

Gość npjaaaaaaaaaaa
zajaczek mi tez sie nie podoba, jest oblesny:D w ogole zalozyciela toiku ma jakis problem ze soba chyba... dla niej jest przystojny wiec tak mowi - co w tym zlego, dla ciebie poze byc paszczurem a dla niej idealem:) to samo sie tyczy jej, moze nie jest lada tylko srednie ale ma do tego super charakter dlatego tyle chlopakow sie kolo niej kreci... a nawet jak zmysla to co ci do tego? zmien temat i po prpoblemie

Gość elantonio
jak się czujesz tak cię widzą... ; ) jak ktoś jest pewny siebie choć urodą nie grzeszy to i tak ma to coś w sobie, zaś ci ładni jak mają niska samoocenę to na ogólnej ocenie również tracą ; ]

Gość xxaaXAS
do no i bardzo dobrze "ze uwaza swojego faceta za przystojniaka a siebie za super laskę - takie podejście jest super, niezależnie od tego co inni o tym myślą a co Ciebie to obchodzi? czego zazdrościsz - urody czy dobrego samopoczucia?" pewnie, ze dobrze!!wszystko byo by dobrze, gdyby jej facet nie był szkaradny,a ona przecietna na maska..rozumiem akcpetowac siebie, ale to juz jest na siłe sobie wmawianie kłamstwa!!poza tym, i tak było by dobrze, gdyby ona kazdej jednej laski nie krytykowała, za wyglada, nawet jak sa wyboru miss i laski tam na prawde sa łądniejsze od nas, a ona mowi , ale brzydkie, ta ma krzywe nogi, takie dziwne oczy...a tak naprawde im z zazdrosci tak mowi, bo przeciez ta sa sliczne laski!!!gdyby naprawde siebie akcpetowała, nie obgadywała by tak innych kobiet!!!o to mi chodziło!!!ogolnie z jej podjescia to wszyscy sa maszkarami, tylko ona i jej facet sa łądni i kazdy na nich patrze(nikt na nich nie patrzy) buahahto poczatki schizofrennii

Gość xxaaXAS
tak ona ma super charakter, wredna jedza ktora kazdego obgaduje:)buahah i wszytskie laski krytykuje, nie pisalabym na jej temat, zle gdyby ona kazdej napotkanej dziewczyny"nie okreslała mianej"ale brzydactwo!!wszyscy sa brzydcy tylko ona nia....a jakby spojrzała w lustro...by stwierdziła, z ekazdy sadzi po sobie:) zreszta ona ma brudne lustro

Gość xxaaXAS
i co wy na to, wszystkie miss swiata sa brzydsze od niej!!przynajmniej on tak twierdzi, przeciez to smieszne

Gość uououofpofre
co wy na to teraz?kjapy wam sie zakmneły juz jej nie bronicie?hehehe

Gość taka sama jesteś jak ona
też swoje kompleksy zaszczekujesz ujadając na koleżankę

Gość a kto ma ochotę gadać przez
sto lat na temat jakiejś tam twojej koleżanki? :O Kogo obchodzi wygląd jej faceta czy twoja opinia o tej parze? :D zajmij się własnym życiem

Gość dqwdqeszamknkasd
jasne, ale ona jest piekniejsza niz wszystkie miss swiata , musisz miec ostro popierdolona kolezankeczke!!

Gość zającączek
Wiesz co, ten temat to prawde mówiac sredniawy jest i jakos nawet nie planowałam tu wracac. Co nas obchodzi jakas tam znajoma ? Krzywda sie nikomu nie dzieje, a jak cie drażni jej krytykanctwo, to się z nia nie spotykaj i po balu. Miałam kolezanke, która ciągle zrzedziła, zawsze ona miała najgorzej, zawsze miała źle, zawsze miała pecha - ale ona już taka była, ja jej nie zmienie, więc po prostu jej unikałam, bo co innego mozna zrobic ? Ulży ci jak ja tu wyobgadujesz?

Gość heheheehehehehe
wiesz co...przymknij oczy na to...jeśli uważa siebie i swojego partnera za super pieknosci to niech uwaza dalej...Ty wiesz swoje ona swoje...wolałabys aby ona chodzila zalamana jaka to ona brzydka i ze ej facet taka szkarada..z dwojga zlego pierwsza opcja jest bezpieczniejsza..a jesli Tobie tak bardzo to przeszkadza to ozięb kontakt z nimi i po sprawie...oni są piekni inaczej po prsotu;)

Gość pieknosc lezy w oczach
obserwatora ! Kiedys wszyscy zachwycali (i czesciowo nadal zachwycaja) sie Claudia Schiffer - czego ja nigdy nie moglam zrozumiec ;)