Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarenka zielonooka

JAKI ON JEST SŁODKI właśnie do mnie zadzwonił

Polecane posty

ten mój Grzes kochany powiedział ze był z kumplem w hurtowni z artykułami dla dzieci. miał tyle radosci w głosie jakby wygrał milnion złotych!!!:D już chciał łóżeczko kupowac \"ale takie z baldachimem i takie 3 misie miał\":D \"moja mama chciałaby wnuczkę a twoja wnuka...zrobimy bliźnieta, były tam takie wózki dla 2 dzieci\":D jejku aż mi szczena opadła:D jaki on jest słodki:D:D:D

Gość a może obiektywne
gdzie jest drugi taki Grzesio dla mnie??? 😭

nie spodziewamy sie dziecka i narazie nie jesteśmy małzeństwem. a nasze plany małżeńskie narazie są odległe. moze za rok... chociaż jego mama myśli ze jestem w ciąży:D jejku gdzie ja go sobie wynalazłam:D

Gość fwrfref
no faktycznie, fajnie coś takiego usłyszeć wszystkiego dobrego życzę :)

Gość fwrfref
"mój mąż też chciałby dziecko a ja nie chcę i mu nie urodzę i koniec gadania...i ja jakoś nie zakładam topików jak mówi do mnie : kochanie a może zrobilibyśmy sobie dzidziusia" no i co z tego?

Gość cvcm
ale slodko :).... az mdli :o

Gość a może obiektywne
---> no boże i co z tego: moze nie wiesz, ale to jest podstawa do unieważnienia małżenstwa, kościelnego także. Współczuję mężowi. Może zmadrzeje i znajdzie normalną kobietę, bo jak rozumiem ty go o swoich planach nieposiadania dzieci nie informowałaś - nie potępiam tego, że nie chcesz ich miec, twoja sprawa. Ale powinnaś go o tym uprzedzic. :O

Gość mimimimiaaaa
"mój mąż też chciałby dziecko a ja nie chcę i mu nie urodzę i koniec gadania...i ja jakoś nie zakładam topików jak mówi do mnie : kochanie a może zrobilibyśmy sobie dzidziusia\" jedna tez tak mówiła i juz nie jest męzatką, miał dość i poszukał takiej, która urodzi mu dziecko

a może obiektywne --> jedna poprawka: nie \"kościelnego także\", a tylko i wyłącznie kościelnego. Nigdzie w Polskim prawie nie ma zapisu o obowiązku spłodzenia/urodzenia potomka po zawarciu małżeństwa.

jacus nie mierz wszystkich swoja miarką... to ze ty robisz boki swojej pani nie znaczy ze każdy facet jest taki jak ty:p on nie ma czasu się w tyłek podrapać a co dopiero 2 panny obskakiwać

Gość sthhntnhn
tylko patrzeć jak założysz topik "zostane mamą":D gratuluję faceta:D

Gość fwrfref
sarkastyczna cyniczko, nie znasz polskiego prawa cywilnego a produkujesz się i kogoś pouczasz, tymczasem odpowiednie przepisy znajdziesz w kodeksie rodzinnym i opiekuńczym, w przyczynach sądowego unieważnienia małżeństwa (choć w danym przypadku, jeśli wcześniej ustalali że nie będą mieli dzieck, jest szansa dla "o boże no i co z tego" że te przyczyny już nie istnieją)

Owszem, słodki :D Ale... wstrzymam sie z gratulacjami. Nie ma pewności, czy facet sobie zdaje sprawę, że dziecko to nie jest tylko śliczny bobasek w słodziutkim łóżeczku z misiami.

jesli mam być szczery, to facet kolezanki też skupował jakies bujane hipopotamy, kojec itp, bo chciał pokazać swojej partnerce jak bardzo powaznie o niej mysli... ruchał w tym czasie sąsiadke... ta z nim wpadła.... nie wiem czy wykorzystał te gadżety dla dziecka sąsiadki... :P:P

nie wyświetlały mi sie wszystkie posty teraz już je widzę i widze ze nie jestes w ciązy w zwiazku z czym: :O

zdaje sobi esprawę z tego ze dziecko nie jest tylkopo to zeby robić mu zdjęcia. jego 2 siosrty w bardzo młodym wieku zostały mamami, on od 14 roku zycia musiał pracować bo ojciec odszedł. pomagał siostrom przy dzieciach. jak teraz widzę jak bawi sie z moją roczną siostrzenicą to mi szczena opada. nawet jej własny ojciec sie z nią tak nie bawi:)