Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarenka zielonooka

JAKI ON JEST SŁODKI właśnie do mnie zadzwonił

Polecane posty

O.k., ja to pojęłam :D Ale, gdybym nie była w ciąży, a facet zacząłby znosić mi do domu takie gadżety, to pomyślałabym, że coś z nim nie hallo :o

bo to jest nie halo raczej byłam kiedys u jednej takiej pary w domu nie mieli dzieci nie wiem dlaczego, nie dociekałam, ale chyba jakiś problem z tym był w domu mieli pokoik urządzony, w pokoiku, w łózeczku, mieszkała świnka maskotka to było UPIORNE

Haris>>> no faktycznie, to upiorne :o Pewnie tak bardzo pragnęli tego dziecka, przedwcześnie przygotowali mu pokoik, a ten zmienił się w coś w rodzaju grobowca nadziei mówiąc patetycznie :o Brrr...

ja nie lubie po prostu reakcji euforycznych oraz demonstracyjnego okazywania uczuć, bo dla mnie kryje się w tym jakas nieszczerosc...

hmm, dlaczego?? przecież ja nie napisałam ze jutro zaczynamy starania i już zaczynamy urządzać pokoik bo tak powiedział. napisałam tylko ze jest słodki ze tak powiedział. faceci w jego wieku zazwyczaj interesują sie przewaznie sexem kupieniem auta zrobieniem szybkiej kasy. a potem się okazuje ze muszą szybko dorosnąć bo z sexu wyszło dziecko auto skasował a kasę przegrał w karty. on nie musi dorastać, on już taki jest...:)

komiczne >>> może nie zawsze aż nieszczerość, ale częściej po prostu właśnie infantylność?

infantylność - owszem, ale ona jest nieco mniej szkodliwa, jesli sprowadza sie tylko do bujanego hipa...

Jeszcze dorzuce, ze nie dziwie sie wcale ze twoj facet lepiej sie bawil z jakas tam mala dziewczynka niz jej wlasny ojciec. Bo dla twojego boja to byla zabawka na chwile a do ojca tej dziewczynki naleza obowiazki z nia zwiazane i daje sobie reke uciac ze facet chcial poprostu odpoczac. Wyobraz sobie ze z dzieckiem nie bawisz sie calymi dniami ale glownie zajmujesz sie opieka nad nimi. I to jest bardzo meczace.

Gość fwrfref
Do sarkastycznej cyniczki i ewentualnych innych zainteresowanych, np "o boże (...)", na temat przyczyn unieważnienia małżeństwa przez sąd: podaję przepisy KRiO na podstawie których unieważnia się małżeństwo (w postępowaniu na wniosek), gdy jedna ze stron nie chce dziecka a druga nie bierze tak naprawdę tego pod uwagę: Art. 15. § 1. Małżeństwo może być unieważnione, jeżeli oświadczenie o wstąpieniu w związek małżeński lub oświadczenie przewidziane w art. 1 § 2 zostało złożone: 1) przez osobę, która z jakichkolwiek powodów znajdowała się w stanie wyłączającym świadome wyrażenie woli, 2) pod wpływem błędu co do tożsamości drugiej strony, 3) pod wpływem bezprawnej groźby drugiej strony lub osoby trzeciej, jeżeli z okoliczności wynika, że składający oświadczenie mógł się obawiać, że jemu samemu lub innej osobie grozi poważne niebezpieczeństwo osobiste. § 2. Unieważnienia małżeństwa z powodu okoliczności wymienionych w § 1 może żądać małżonek, który złożył oświadczenie dotknięte wadą. § 3. Nie można żądać unieważnienia małżeństwa po upływie sześciu miesięcy od ustania stanu wyłączającego świadome wyrażenie woli, od wykrycia błędu lub ustania obawy wywołanej groźbą - a w każdym wypadku po upływie lat trzech od zawarcia małżeństwa. Art. 20. § 1. Orzekając unieważnienie małżeństwa, sąd orzeka także, czy i który z małżonków zawarł małżeństwo w złej wierze. § 2. Za będącego w złej wierze uważa się małżonka, który w chwili zawarcia małżeństwa wiedział o okoliczności stanowiącej podstawę jego unieważnienia." Chodzi o interpretację i orzecznictwo dotyczące art15[1), § 1., pkt.1), zakłada się bowiem że współmałżonek mógł działać w dobrej wierze, w związku z sensem istytucji małżeństwa, i nie wyrazić świadomie woli na brak dzieci.

moze i masz rację. ale... on mieszka z matka i siostrą... bardzo często zostaje z siostrzeńcem kiedy siostra musi coś załatwić lub idzie do pracy a on ma wolne. zabiera go do zoo, na spacery, odrabia z nim lekcje... ale tutaj jak człowiek napisze ze spotkało go cos miłego zaraz zostaje zbesztany i nastawiany negatywnie do swoich własnych odczuć. ja i tak wiem swoje, przeciez wy go nie znacie:P

z resztą co ja sie przejmuję opinią osób które nigdy nie były i nie będą kochane lub chociaż lubiane. osób które nic w życiu nie osiągnęły, które są nieudacznikami i dzień i noc wyładowuja sie na ludziach na forum:D co najzabawniejsze najbardziej obrzucają faceci na FORUM DLA KOBIET...czyżby zniewieściałe pedałki??:D

Sarenko, a wstawał w nocy do kwęczącego malucha, przewijał, mył pupę z tych paskudnie śmierdzących kupek? Zamiast kupić sobie jakiś fajny gadżet za ciężko zarobione pieniądze, musiał wydać je na mało efektowne pieluchy? To, że ktoś fajnie sie bawi z dzieciakami, wpada w entuzjazm na widok kolorowego łóżeczka, to owszem znaczy, że jest słodki i tylko tyle. Oczywiście, życzę Wam wszystkiego dobrgo, ale oboje nie zapominajcie, że nie da się żyć słodyczami.

sarenka --> a dlaczego zakładasz że osoby które nie podzielają Twojego entuzjazmu: \"nigdy nie były i nie będą kochane lub chociaż lubiane. osób które nic w życiu nie osiągnęły, które są nieudacznikami i dzień i noc wyładowuja sie na ludziach na forum\"?? Ta akurat wypowiedź świadczy raczej o Twoim poziomie kultury i o Twoim wyładowywaniu się na innych. \"faceci na FORUM DLA KOBIET...czyżby zniewieściałe pedałki??\" --> skoro masz taką logikę oceniania innych, to ciekawe jak powinnaś nazwać swojego faceta który nie myśląc jeszcze o wspólnym z Tobą życiu i nie posiadając dzieci, wije gniazdo jakby mu się coś pomieszało?

\"faceci w jego wieku zazwyczaj interesują sie przewaznie sexem kupieniem auta zrobieniem szybkiej kasy\" tekst roku!! :P Wygrałaś autorko :D:D Czyli Twoj facet nie interesuje sie sexem (chłop na medal :P:P ) nie ma samochodu i przede wszystkim zarabia marne grosze :D:D Potrafisz zareklamować swojego faceta :D Oraz - myslisz sie, takich jak Twoj jest cała masa

nie mówię ze zazdrościcie ale często nie mozecie zaakceptować.:D myślisz ze ktos bierze sobie do serca wasze wypowiedzi często podłe zgryźliwe wredne i chamskie?? moze to zły przykład ale wolał małemu kupić autko niż pójść z kumplami po 12 godzinach pracy na piwo. nie poszedł na wesele siostry bo został z siostrzeńcem wiem ze zycie nie jest cukierkowe, ale jak człowiek zarabia na utrzymanie mieszkania opłaty i jedzonko od 14 roku życia to chyba nie ma złudzeń ze coś mu zostanie podane na tacy

mam nadzieję, że nikt sobie nie bierze do serca tych wypowiedzi chasmich i zgryźliwych bo nie chciałabym nikogo doprowadzić niechcący do płaczu chociaz niektórzy sami sie o to proszą :classic_cool:

Osobiście, gdyby mój chłop nie myślał o seksie, byłabym załamana :D I to w tak młodym wieku :P Strach pomyśleć, co będzie, jak dobije 30-tki...

nie mówię ze mój jest jedyny. sarkastyczna--> nie mówię tu tylko o moim topiku. poczytaj sobie całokształt twórczości owych osób... z resztą nikt nikomy ni ekaże tu wchodzić. komiczniaku--> mój facet nie dorobił sie auta bo ma ważniejsze sprawy na głowie. zarabia tyle ile mu potrzeba a sex to jego drugie imię

Gość fwrfref
"To ja chyba nadal nie rozumiem - gdzie jest ten fragment nt "woli na brak dzieci"? Swoją drogą dziewczyna pisała że mąż wiedział i akceptował jej decyzję przecież." Zgadza się, tu go może nie być, właśnie ze względu na to co "o boże(...)" pisze. (Ja też odnoszę się do tych słów w wypowiedzi o 12:29).

Gość sarenko czy grasz na paltaku