Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóż......

znowu nie mam pracy

Polecane posty

Gość no cóż......

juz mam dosc rozmów i wypytywania dlaczego,co tak trótko czego pani oczekuje i te zarobki to poprostu straszne...ogólnie handel jest do bani

Gość no cóż......
hndlować umiem bo mam lata pracy ,tylko za duzo serca w to wkładam a inni to wykorzystuja

Gość no cóż......
nie jestem z tych osób by na innych zarabiać,pracuję bo trzeba żyć i rodzinę utrzymać i nie po to to napisałam by mi dogryżc

Gość no cóż......
...choc oczywiscie wyzysk innych ludzi mnie kusi,wiem ze prawo natury wymaga abym kosztem czyjejs krzywdy pracował na swoją przyszłosc tylko co na to Bóg?

Gość no cóż......
jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz,i ta osoba po twoim wpisie nie sie sama wypowiada anie komus swoje słowa w usta wkłada

Gość ja to już się przyzwyczaiłem
że nie mam pracy. W ciągu całego swojego życia przepracowałem tylko miesiąc, a jestem już dwa lata po studiach.

idąc tokiem twego rozumowania - handel jest zły. Sklepy są złe. Kupują taniej, sprzedają drożej. To niemoralne. na tym polega ekonomia. Jeszcze nikt nie wymyślił systemu, który daje wszystkim po równo...

Gość no cóż......
uważam ze ludzie pracujac i dajac prace maja oczekiwania,powinno działac to w dwie strony a nie wykorzystac i zwolnic,a co do tego jak to wszystko funkcjonuje jeszcze sie nie wypowiedziałam do konca

Gość no cóż......
wiem wiem zawsze miałam dobre serce i radziłam sobie w gospodarce rynkowej ktora oparta jest na brytalnej walce i podstepnym wyzysku,czytam własnie kapitał marksa i powoli ewoluuje moja filozofia życie

Gość no cóż......
kazdy ma wady i zalety,nie wszyscy sa doceniani i przestań dodawac jakies głupawe teksty,poszukaj sobie inne miejsca do nasmiewania jak nie umisz normalnie po ludzku,właśnie widac jak możesz traktować innych.....szkoda pisania....

Gość AllStar
http://puzz.pl/?p=IVsK12LHIzsY wejdz na link i wygrywaj pieniądze grając w gry i zapraszając swoich znajomych link jest w pełni bezpieczny

Gość jekson

To prawda. Nie ma problemów z pracą. Idziesz do EuroKadry i zatrudnienie jest. Prawda jest taka, że każdy może teraz coś znaleźć, a warunki zatrudnienia są po prostu coraz lepsze. Najważniejsze to po prostu wykorzystywać pojawiające się okazje - nic ponadto nie ma specjalnego znaczenia, ale to chyba dosyć oczywiste, prawda?