Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zmartwiona

COŚ mi tu nie pasuje

Polecane posty

Gość taka jedna zmartwiona

Do 11 dnia cyklu kochałam sie z moim narzeczonym do końca...Dziś jest 16 dzień cyklu,a ja nie wyczuwam wcale owulacji choc powinna juz być...Wydobywa się ze mnie gęsty,lepki sluź w niczym nie przypominajacy płodnego...Natomiast 12 dnia cyklu badając sobie szyjkę wyczulam troszeczke lejącego sie sluzu i teraz nie wiem...czy to były pozostałości po upojnej nocy...,tzn sluz od podniecenia czy możeowulka pojawiła sie nieco wczesniej...,a może to ja w ciązy jestem..Juz sama nie wiem,więc proszę o poradę!

Gość mniemam że to
były pozostałości upojnej nocy - ja zawsze tak mam po upojnych nocach. A co to znaczy wyczucie owulki? Po pierwsze może ten cykl jest bezowulacyjny, po drugie może przyszła a ty po prostu tego nie wyczułaś, może się presunęła o kilka dni - bez usg, czy testów owu nie zgadniesz. A na to żeby wyrokować czy jestes w ciąży jest zdecydowanie za wcześnie.

Gość hejehj
mam ta sama sytuacje i też z narzeczonym:). Czekam do miesiączki a przynajmniej jej planowej daty i zrobie test Tobie radze to samo:)

Gość to ja....kfadjgldfsh
Zawsze boli mnie brzuch przy owulacji...leje sie ze mnie duzo sluzu takiego jak kurze białko i naprawdę jest go duzo...no i zawsze od kiedy pamietam owulka była 15=16 dnia cyklu...nigdy mi sie nie zdarzyło później czy wcześniej...Bez monitoringu po tylu latach obserwacji znam juz troche swoje ciało i szczrze jestem teraz zaskoczona...