Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała różyczka 23

mój przyjaciel chciał mnie pocałować.

Polecane posty

Gość mała różyczka 23

Przyjażnimy sie już od roku..bardzo dobrze sie dogadujemy..i dogadywalismy poza tym pracujemy razem..ostatnio zerwałam z facetem i wypłakiwałam sie na jego ramieniu( byl to dlugi zwiazek bylam z tamtym facetem ponad 3 lata)..a on próbował mnie pocałowac..oczywiscie syt obróciłam w zart... dodam,ze on ma żonę i 30 lat... nie wiem czy to koniec przyjazni,czy udawac ze nic sie nie stało? przeciez tak nie zachowuje sie przyjaciel./..

Gość eddison duży
pocieszyciel sie znalazł..to nie przyjaciel..! i jeszcze ma zone.. chcial wykorzystac twoja slabosc i Cie bzyknac zaraz po pocalunku najlepiej!

Gość mała różyczka 23
Eddison... sadzę,że bzyknac to na pewno nie-wiem,ze w ich malzenstwie nie za dobrze,ale kocha swoja zone.

Gość a bu bu
zgadzam sie z toba eddison duży chciał tylko bzyknąć

Gość vc2
dlatego wlasnie kobieta nie powinna miec przyjaciol-facetow.

Gość dali nie dali
nie panikuj udawaj że nic się nie stałao. No chyba że znowu bedzie coś :o to w ryło i niech spada

Gość elantonio
bo to jest tak, że skoro facet z kobietą się świetnie dogadują, i są tzw. przyjaciółmi, potrafią spędzać ze sobą czas miło i przyjemnie bez seksu buziaków i pieszczot, i jest im dobrze... to w pewnym etapie może pojawić się myśl jak by to było cudownie gdyby do tego dołożyć te przyjemności, jak pieszczoty i sex etc. Dla mnie czasem w ten sposób rodzi się miłość. Miałem raz taką sytuację, i nie było to jakoś ukartowane przeze mnie, po prostu w pewnym etapie coś poczułem... nie zaangażowałem się ale zaczęły się pojawiać myśli w tym kierunku, i powiem tak, czekałem na jej reakcje, jednak kiedyś doszło do konfrontacji i powiedziała po prostu, ze nie widzi we mnie partnera, przyjąłem to i odrzuciłem już takie myśli, niestety ona i tak się zdystansowała do mnie, choć ja już całkowicie takie mysli odrzuciłem... no ale cóż tak to z kobietami bywa. Normalnie bym ci powiedział, żebyś udawała, że się nigdy nie stało, ale z racji, że facet ma żonę to niestety nieładnie się zachował.

Gość edgar4444444
elantonio dostałeś kosza/

Gość silence20
Mam problem związany właśnie z przyjacielem a raczej bardzo dobrym kumplem... dotychczas nasze kontakty były czysto koleżeńskie, ale nagle zauważyłam zmianę w jego zachowaniu a gdy byliśmy sam na sam pocałował mnie. Gdy chciał to zrobić po raz drugi odmówiłam. Przeprosił mnie, niby wszystko ok ale czuje, że coś się popsuło między nami. Jest mi z tym źle, bo tak naprawdę zależy mi na nim, ale chciałabym mieć pewność, że to nie była tylko chwilowa zachcianka tym bardziej, że wspominał o dłuższym wyjeździe za granicę który planuje. Nie wiem sama co o tym myśleć?