Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko mi

Łzy same kapią...

Polecane posty

Gość Ciężko mi

Nie wiedzialam,ze dzis sie rozkleję i napisze o tym na forum..:(

Gość ijuz
a co sie słoneczko stało?

Gość mi tez ciezko
ale staram sie o tym nie myslec, poplacze jak przyloze glowe do poduszki

Gość i mnie tez
ciezko:( poniesmy ciezar razem:( zgoda? ach....

Gość Ciężko mi
Wiem..ale dzis bardzo mi trudno powstrzymac łzy.. Wczoraj moj mąz dostał przepustke (jest w koszarach) i odwiedzil mnie wieczorem...wyjechal z domu o 4 rano.. Nie widzialam go 2 tyg..a tu taka niespodzianka.. Dzis znow nie potrafie sobie poradzic z ta tesknota..:(

Gość i mnie tez
sie kafe zacina myslalam ze poplaczemy sobie tak we dwie a tu juz pocieszyciele sa:( wycofam sie do kacika :( ach😭

Gość Ciężko mi
Poprostu mi smutno... Nienawidze zasypac samotnie...a dzis znowu zimne łozko..:'(

Gość i mnie tez
cWaniaczek, mnie tez? a ty malenka nie placz, przywykniesz, zobaczysz bedzie dobrze.

przykro mi, wiem co znaczy tesknic. Z moim mezem zanim sie pobralismy bylismy w zwiazku na odleglosc. Teraz tez ma taka prace, ze czasami wyjezdza na kilka dni lub tygodni. Jest nam wtedy obojgu bardzo trudno :(

Gość Ciężko mi
I mnie tez..nie nie uciekaj.. A Ty dlaczego płaczesz?? o ile płaczesz..:) Boze jak mi smutno... Normalnie nie pamietam kiedy plakalam...dzis jakos nie potrafie sie powstrzymac..

Gość i mnie tez
moje tez zimne:( a dzis to wogole tylko materac mi pozostal. no nie placz bo i ja zaczne:(

Gość i mnie tez
bo ja tez sama i w dodatku w domu remont ze mam dosc wszystkiego. uwierz przerasta mnie to:(

Gość Ciężko mi
Nie chce tak tesknic..!! Nie chcę..Ale jak przypomne sobie jego ranne pozegnanie to serce sciska! Boze- zachowuje sie jak debilka jakas!:'(

Gość klooooooooooops
co sie stało?

Gość ale macie co jakiś czas ciepłe
to łózko. Wiec nie marudxcie. Co mają zrobić ci, którzy mają zimne samotne łózko cały czas. :O

Gość mi tez ciezko
moja droga nie jest tak zle jak piszesz, moj wyjechal ponad tydzien temu za granice i mysle, ze zobaczymy sie za jakies dwa miesiace...

Gość Ciężko mi
Moze za 2 albo za 3 tygodnie.. Chyba,ze znow sie jakis cud zdarzy... Wiecie, co innego gdy przez jakis czas sie nie widzimy..czlowiek sie przyzwyczaja.. A te rozstanie jest swierze..i dlatego tak boli..

Gość i mnie tez
ja juz mozna powiedziec przywyklam do pracy meza i ze wlasciwie jestem sama. czsem lape poteznego dola i rycze w sluchawke, komu popadnie. czsem jestem nieznosna, ze sama siebie mam dosc. a teraz przez ten remont to juz calkiem:( idesie polozyc bo od rana znow warjacto:( kiedy sie to skonczy:(

Gość mi tez ciezko
oj uwierz, ze mnie tez boli. wczesniej przez 4 lata widzielismy sie codziennie...wszystko robilismy razem,a teraz nie wiem jak sie zebrac do zycia...nie umiem z nim rozmawiac przez tel czy na skypie, bo tak bardzo chce mi sie plakac...a wole tego nie okazywac aby i jemu nie bylo przykro.

Gość i mnie tez
dzieki cwaniaczek trzymaj sie mala i nie placz. szkoda twoich lez, jak ktos spiewal:) 🖐️

Gość mi tez ciezko
ja nigdy nie przywykne do tego rozstania...niestety zycie nas zmusilo do takiej sytacji...a nie przywykne bo wiem, ze mozna inaczej, ze inni ludzie nie musza tak cierpiec... z drugiej strony jest dodatkowo zle dlatego, ze wiem, ze sa w zyciu wieksze tragedie i czuje sie egoistka kiedy tak sie uzalam nad soba...

Gość Ciężko mi
Gdy wraca sie po pracy do pustego domu..gdy w łazience wisza 2 szlafroki, szafa jest pełna jego ubran..a go nie ma..to ...to...jest mi smutno.. Przepraszam za te niepotrzebne zawodzenie na forum... Poplacze sobie jeszcze..samiutka...moze mi przejdzie...

Gość Ciężko mi
I nie masz chwil w ktorych chcesz ryczec jak bobr?

Gość mi tez ciezko
masz chociaz jakies jego rzeczy, moj wiekszosc wzial ze soba.. wiem, ze ludzie traca bliskich na zawsze i czuje sie zle ze swoim smutkiem