Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko mi

Łzy same kapią...

Polecane posty

Oczywiście, że mam. Przez pierwszy tydzień płakałam prawie cały czas. Ale co to są te twoje trzy tygodnie w porównaniu z 5 miesiącami? Więc ciesz się, że już niedługo znów się zobaczycie ;)

Gość Ciężko mi
Wiem,ze ludzie przezywaja naprawde powazne zalamiania.. Ale trudno - bede egoistka! Rycze bo mam do tego prawo! Dawno nie plakalam. Staram sie by silna kobieta ale dzis..dzis cos we mnie peklo.. I bede sobie plakac...az sie uspokoje...trudno.

Gość mi tez ciezko
Cinka mam pytanie do Ciebie. nie balas sie moze, ze po takim czasie cos bedzie nie tak? nie wiem jak nazwac moje obawy, ale chodzi glownie o to, ze oddalicie sie od siebie, ze bedziecie jakby obcy? wiem, ze jak jest wielka milosc to nie powinno sie tak myslec, ale jest we mnie sego rodzaju strach, ze moze przestac mu mnie brakowac i ja wroci to sie tylko w tym utwierdzi... wiem, ze dokladam sobie problemow itd., ale nie czujesz czegos podobnego?

Oczywiście, że też to czuję. Boję się, ze nic już nie będzie takie jak przedtem. Że może kogoś tam pozna, choć zapewnia mnie, ze to niemożliwe. Jak na razie jeszcze bardziej się do siebie zbliżyliśmy niż wtedy jak był obok mnie. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni do czasu jego powrotu, ale nutka strachu oczywiście jest.

Gość Ciężko mi
Chinka - podziwiam Cie. Przyznam szczerze- nie potrafilabym byc z kims na odleglosc. Jestem na to za nerwowa!:)

Gość Ciężko mi
najgorsze,ze mam jeszcze tyle pracy na jutro... :( Zupelnie nie potrafie sie skoncentrowac...:(

Gość mi tez ciezko
ufff, a myslalam, ze to ze mna jest cos nie tak, ze tylko ja mam takie obawy. i przyznam, ze my tez jestesmy ze soba blizej od kiedy go nie ma. mowimy sobie rzeczy, o ktorych juz dawno zapomnielismy itd... nie boje sie az tak bardzo, ze kogos pozna...nie wiem czemu..moze dlatego, ze jakby mial kogos poznac to rownie dobrze moglby zrobic to w Polsce...aczkolwiek jest to pewnie mozliwe..choc na razie staram sie nie myslec o czym takim. bardziej martwi mnie to, ze jak sie spotkamy to bedziemy miec dwa oddzielne zycia...i jego bedzie na tyle ciekawe, ze jak bede w nim wygladac blado. chodzi o to, ze pewnie ja do niego pojade i boje sie reakcji jego nowego towarzystwa...szczegolnie potencjalnych kolezanek wiesz jak to jest...miszka sie i spotyka z roznymi ludzmi i one niby wiedza,ze on kogos ma, ale do czasu kiedy mnie tam nie ma to pewnie nie traktuja mnie powaznie..a jak sie pojawie to boje sie, ze beda chcialy mnie jakos...skompromitowac. wiem, ze na razie nie poznal zadnych dziewczyn, ale wiem tez, ze ta chwla nadejdzie, a juz nie raz przekonalam sie jakie potrafia byc kobiety..

Gość Ciężko mi
Zycze Ci by jak najszybciej wrócił... 🌼

Gość mi tez ciezko
ehh i zostalam sama. tak wiec niech wroca do nasz szybko ❤️

Gość mi tez ciezko
heheh to ostatnie zdanie jest najlepsze