Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoriac

Pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość wiktoriac
nie badz teraz nie miła,bo gdybym nie miala wiedzy to nie byloby zadnych pytan,prawda.Jesli Cie to wkurza to nie musisz odpowiadac,nie zmuszam nikogo do odpowiedzi.Duzo przezylam w zyciu,i nie zamierzam sie klocic bo to nie na miejscu.Czasami trzeba sie zastanowic co sie pisze,bo slowa bardziej bola niz czyny.Moze potrzebowalam lekkiej otuchy.A prolaktyna wyszla przy okazji,bo wizyta byla o jajnikach i prolaktynie.A jedno z 2 jest ze soba mocno powiazane.

do autorkiiiNaucz się czytać i podaj mi choć jeden link, gdzie się za lekarza podaję. Proponuję dokładnie poczytać wszystkie posty, na które odpowiadam - gdy ktoś zaczyna uważać mnie za lekarza.Nigdzie i nigdy nie ukrywam że lekarzem nie byłam, nie jestem i zapewne nie będę :-)

Gość do autorkiii
będę pisać co mi się podoba :) początkowo chciałam Ci pomóc, ale post z 4:16 mnie rozwalił szkoda czasu po prostu zmień lekarz i tyle :) - a jak zrobisz to Twój problem

Gość do autorkiii
jak widać, ja umiem czytać, a ty nie umiesz pisać ;) --------------------------------------------------------------------------------------- matura dzisiaj wymaga czegoś więcej niż pisania ;)

Odpisałam Ci na ostatniej stronie, że się ośmieszasz. Czytaj ze zrozumieniem, drugi raz piszę, trzeci raz nie napiszę bo - szkoda czasu :-)5ty post od góry na stronie, którą zalinkowałaś :-)Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Czy na prawdę tak ciężko jest pojąć, że ktoś założył temat dając taki a nie inny tytuł - biorąc mnie za lekarza? I tak ciężko przeczytać moje wypowiedzi kilka postów niżej, w których wyjaśniam, że nie jestem lekarzem?nie mogę wyjść ze zdziwienia, serio.

Gość do ngLka
nikt inny poza Tobą samą nie mógł "zalinkować" tego linku, ponieważ masz stały nick --------------------------------------------------------------------------------------- i durne tłumaczenie sensu nie ma --------------------------------------------------------------------------------------- a jak widać sama się oskarżasz i sama się bronisz, a to robią tylko winni :) --------------------------------------------------------------------------------------- no i znowu wyszło na moje ;) --------------------------------------------------------------------------------------- pewnie nie tłumacz się, bo było tak: założyłaś link mysląć, że dziewczyny Ci zufają, będą z tobą, będą Cię wspierać i bedziesz miała z kim poklikać nawet o 4 nad ranem --------------------------------------------------------------------------------------- to czego najbardziej nie lubię to kłamców --------------------------------------------------------------------------------------- i egoistów

Idź dziewczyno spać a potem wracaj do szkoły nauczyć ię czytać i myśleć. Doprawdy, jeśli nie masz pojęcia jak chodzić po danym temacie i jak sprawdzić kto jest autorem oraz który to jest 5ty post od góry i która to jest 1 strona KONKRETNEGO tematu, to ja nie będę specjalnie screena robić, bo każdy kto przeczyta twoje wpisy - padnie trupem na miejscu. Ze śmiechu.

Droga czytelniczko :D Jeśli uważasz, że w temacie. W TEMACIE danego posta nie można napisać cudzego nicka, to stwórz post "ngLka jest głupia" :D

Bo to co jest w tytule to TEMAT PISTU :DA nie mój nick jako zalogowanej osoby.......rączka opadła :)

Gość do ngLka
to niech opadnie ci i co innego bo powinno to pycha i duma

Nie, to Twoja głupota..Tak.. musiałam to w końcu napisać:D

Panna, jesteś niepoważna, oczerniasz mnie tylko dlatego, e masz problem z myśleniem i nie umiesz wejśc na pierwszą stronę stworzonego przez Backspace tematu. I tylko dlatego, że nie umiesz sprawdzić kto napisał temat - odgórnie zakładasz, że ja go stworzyłam BO W TYTULE JEST MÓJ NICK.KAŻDY może założyć temat podając w TYTULE tematu nick innej osoby!!!

Gość do ngLka
możesz mnie obrażać co nie zmienia faktu, że podajesz się za kogoś innego

naucz się czytać. Nigdzie i za nikoo się nie podaję. Powtórzę poraz ostatni - wróć tutaj jak zrozumiesz, że każdy może stworzyć temat wpisując tytule mój nick.I gdy zrozumiesz, na na głównej stronie forum o ciąży widać kto stworzył temat.Tą osobą nie jestem ja. I wie o tym 99,9% osób, które właśnie czytją tę dyskusję.EOT, bo rozmawiam ze słupem.

Gość do ndLka
obecnie nikt nie czyta tej dyskusji :) --------------------------------------------------------------------------------------- a ty niepotrzebnie się pienisz ;)

Gość do ngLka
co do drugiego i reszty też mam rację ;)

Jak już wpadniesz na to jak sprawdzić kto jest autorem, to daj znać. mm nadzieję, e będę wystarczając młoda, by widzieć Twoją obecność :-)I na przyszłość - nie obrażaj innych tylko dlatego, że się POMYLIŁAŚ albo czegoś NIE WIESZ

Gość do ngLka
idź spać nareszcie nam ulżysz od awoich bredni ;)

Nawet słowa "przepraszam" nie umiesz wydusić dobrze już wiedząc, że się wygłupiłaś i kogoś oczerniłaś bezpodstawnie. Ale takie są już pomarańczki - w większości zastrachane, dlatego wolą jechać pod przykrywką.dobrze się bawisz? Super - ale to do siebie wróci kiedyś.Przykre :/I już mnie nie ma