Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem odwieczny

Jak po koszu z klasą zakończyć przyjażń ?

Polecane posty

Gość problem odwieczny

pewnie historia jak setki innych...dobrze nam się dogadywało, świetnie spędzało czas itd gdy wyczuła , że chce czegoś więcej zaczeła dawać mi do zrozumienia, że na nic innego nie moge liczyć.....nie mam jej tego za złe ale też nie mam zamiaru usychać patrząc jak ona szuka kogoś innego bo ja nie jestem, jej godny...jak to zrobić by nie wyjść na buraka ? Mamy wspólnych znajomych

Gość valerian
może nie z klasą ale moim zdaniem najlepszy...poprostu przestać się odzywać, nie wychodzić razem itd

olej temat i nawet nie myśl zostaw to na stopie koleżeńskiej

Gość problem odwieczny
ale jak oleje temat to pomyśli, że nic się nie stało itd...a dla mnie to był ogromny zawód :(

ale jak zaczniesz robić na zasadzie to ja się nie odzywam to tylko z siebie zrobisz clowna a jej i tak to nie ruszy

Gość valerian
jeżeli go lubiła to ją ruszy...

valerian ale tym samym grzebie szanse na przyszłość:P a życie płata figle dziś nie a za rok...:P

Gość valerian
A co to za przyjemność być rezerwowym facetem ? Jak jej nie wyjdzie z tym kim chciała to łaskawie wybierze jego ? No sorry

valerian racja ale z drugiej strony chłopak chce wyjść z twarzą:P a zachowanie na zasadzie to zrywam kontakt to jest dopiero danie ciała:P

Gość problem odwieczny
no ale co zrobić...bo nie che poprawiać jej humory " że tak naprawdę nic się nie stało"...bo się stało...

Gość problem odwieczny
a może jakaś pani pomoże ??? czy olewka bo nie dotyczy problem kobiety ?

Stalo sie - urazona meska ambicja. Kiedy sie odslaniasz i pokazujesz uczucia a ktos Cie kopie po dupie. Tak na prawde to nic sie nie stalo. Ale to dalszy etap wtajemniczenia. Wyjsc z twarza to nie dac sprowadzic swoich emocji do tych najnizszych. Jakiej chcesz porady? Poderwij jej koleznke i niech cierpi? Czy cos rownie beznadziejnego?

Gość problem odwieczny
Czyli udawać, że nic się nie stało i jej tym poprawić humor ?

Gość
no to ja myślę, że powinieneś sobie znaleźć dziewczynę i powiedzieć tej, która Cię olała, że ta nowa że jest zazdrosna o waszą przyjaźń a Tobie bardzo zależy bo ją kochasz i dlatego nie możecie się więcej spotykać :p

jesli przestaniesz sie odzywac wyjdziesz na buraka,jesli bedziesz chodzil z nosem zwieszonym wyjdziesz na buraka, jesli nie daj boze przyszlo by ci do glowy wyploszyc jej przyszly obiekt zainteresowania ......wyjdziesz na buraka :O jedynym sposobem by wyjsc z twarza to zachowuj sie w sposob w jaki zachowują sie przyjaciele...mozesz okazywac serdecznosc nie okazujac uczuc ...Wiem bedzie bolalo ale moze w przyszlosci zaowocowac ;)...jesli to milosc to warto troche poczekac..... "Gdy przychodziles na swiat nikt Ci nie obiecywal ze bedzie latwo"... powodzenia

Gość valerian
Ciekawe czy kobieta też by takie rady dostała :) ? Nie wydaje mi się :)

neurosa ale po co nie wiem gdzie tu jest problem nie wyszło jako para a właściwie to się nawet nie zaczęło i nie doszło do żadnych deklaracji jak wynika z postu to nie ma żadnego problemu więc jaki jest sens cokolwiek robić co nie zrobi to wyjdzie na buraka

Gość
a jak Ci dała do zrozumienia?

Gość problem odwieczny
kiedy się zorientowała to sms stały się nagle takie suche tylko informacyjne, na imprezie ze znajomymi zawsze tańczyła ze mną ostatnio unikała jak mogła ( to idzie wyczuć), kiedyś nie było problemu spotkać się we dwoje...tera to tylko bezpiecznie jak więcej osób.... Myśli, że tym zachowaniem mnie nie rani ? To gorsze jakby mi powiedziała w twarz, bo unikanie kogoś jest upokarzające....

Gość a ja myślę że koleś
powinien zrobić to z czym będzie się czuł najlepiej to co ona o nim pomyśli w tym momencie nie jest specjalnie ważne ważne żeby on się z tym nie męczył więc jeśli robienie dobrej miny do złeh gry ma go zżerać od środka... to pal licho, niech przestanie się odzywać przede wszystkim należy dbać o siebie - a nie o swój "wizerunek"

Gość jasne Stasiek
z twojego podwórka :O

Gość jasne Stasiek
cześć maleńka

Gość zaproś ją na śniadanie
pożegnalne, albo kolacje ze śniadaniem, ale nie zapomnij o prezerwatywch bo cię w bachora wrobi