Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek 17

Zerwalem dzisiaj z dziewczyna i teraz troche tego zaluje.

Polecane posty

Gość arek 17

Powodem zerwania bylo to ze ona nie chciala sie ze mna kochac analnie. Bardzo tego chcialem, postanowilem jej ultimatum. Nie zgodzila sie i zerwalem z nia. myslicie ze dobrze zrobilem? ja cos czuje ze zle zrobilem, zalezalo mi na niej, kocham ja wsumie. mozej ja jutro przeprosic i sprobowac wrocic?

Gość taka ja jednaaa23
arek 17 lepiej ucz sie bo matury nie zdasz

Gość arek 17
liczba w nicku to nie moj wiek, mam 24 lata znam siebie i wiem, że jak już wrócę do niej to znów będę się domagał kochania się analnie mysle że w koncu kiedys mi uleganie, bo nie bedzie chciala się coągle rozstawac

Gość marco --polo
Ale z Ciebie kretyn, jak nie wiesz na czym polega związek to daj dziewczynie spokój, znajdzie sobie normlanego faceta.

Gość taka ja jednaaa23
arek 17 jestes niedojrzaly emocjonalnie i to ze masz 24 lata to musi byc sciema, no ale jesli musisz analnie to szukaj dziewczyny ktora tez musi analnie a tamta ktora tego nie chce zostaw w spokoju

Gość arek 17
ja jednak chciałbym się z nią kochać analnie, bo w sumie chyba ją kocham. Podoba mi się ona i chciałbym to z nią zrobić. Czy jeśli się pogodzimy - mam jej dać znów ultimatum? Może postraszyć czymś groźniejszym niż rozstanie?

powiedz jej, ze albo sie zgadza na dupczenia (w doslownym tego slowa znaczeniu) albo definytywny koniec z wami. Ale drogi arku, przeciez i tak znasz jej odpowiedz, wiec juz lepiej teraz zacznij sie rozgladac za nowym obiektem, ktory pozwoli ci wlozyc w kakauko ;)

chyba ja kochasz??i dlatego chcialbys sie z nia kochac analnie??czlowieku zastanow sie nad tym ,co piszesz.....daj dziewczynie spokoj a sobie na wstrzymanie....chyba nie wiesz , tak naprawde co to milosc....wspolczuje ci...