Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paanna młoda z aparatem

ŚLUB Z APARATEM NA ZĘBACH!!!!!!!!!!!!!! prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość ja bym nie brała
z aparatem na zębach

Też noszę aparacik i mi go ściągają w czerwcu przyszłego roku ;P. A ślub mimo wszystko biorę w październiku ;-). Po pierwsze, po to noszę ten aparat żeby mieć ładne ząbki i z takimi ładnymi chcę brać ślub. Po drugie, czerwiec jest raczej ciepłym miesiącem, a lepienie się i umieranie z gorąca w sukni do najprzyjemniejszych nie należy - chcę się czuć komfortowo w tym dniu. Poza tym jesień to piękna pora! Bardziej od słonecznego i upalnego dnia podobają mi się piękne jesienne kolorki. No i nigdy z resztą pogody nie przewidzisz - równie dobrze możesz trafić na deszcz w czerwcu. Co do ściągania aparatu, to nie polecam. Moja szwagierka tak zrobiła i jej ząbki wyglądały jak zęby konia - dosłownie. Ale ostateczna decyzja i tak należy do Ciebie. Pozdrawiam!

Gość Izka20
wolałabym październik, bo w czerwcu jest upał i wszyscy goście Ci się upocą;D hihi a w październiku jest fajna pogoda - w sam raz na ślub, ani nie za gorąco, ani nie za zimno. Ślub to bardzo ważny dzień, dlatego jak chcesz wyglądać ładnie, to... no sama już wiesz;P

Gość malutka -
Witam, ja z mojim ukochanym bardzo chciałabym wziąc slub w przyszlym roku sierpien-wrzesien ale....no wlasnie! niedawno namówilam go sama na zalozenie aparatu ortodent./dodam ze mial troooche nierówne ząbki/ wiec slub w nast.roku ODPADA! bedzie nosil aparacik ok 1.5roku. Przelozona data slubu na kwiecien-czerwiec 2009 czyli troche póżniej. Dla mnie to jest cale wieki ale poczekam,chce bysmy obydwoje mieli ladne,zdrowe usmiechy i by jednak tego aparatu nie bylo widac. Mojim zdaniem ty równiez poczekaj,zaledwie 4m-ce i nie przejmuj sie uwagami innych internautow ze masz dopiero 20lat! pozdrowionka ps.moja znajoma ost,brala slub w aparaciku ale powodem jest ciąża wiec nie miala wyjscia. papatki

no tylko że jak się ma aparat to nie ma co dokładnie planować bo termin ściągnięcia może się znacznie wydłużyć. Znam np przypadek osoby która nosiła aparat ortodontyczny 5 lat zamiast obiecanych 2,5. Jeżeli to końcowa faza prostowania zębów to ok, ale planowanie na samym początku założenia aparatu ze za 1,5 roku go ściągną nie ma sensu.

Gość antonia27
powodem slubu byla ciaza i nie miala wyjscia..:) miala ...mogla nog nie rozkladac ;) autorce tematu radzilabym przyjrzec sie pokoleniu naszych rodzicow. Wiekszosc pobierala sie z powodu jw w wieku mlodym (19-23) a dzisiaj malzenstwa te albo juz nie istnieja albo sa fikcja na papierze. Jestes mloda i jedyne nad czym sie zastanawiasz, sa zdjecia slubne i jak na nich wyjdziesz. A moze zastanowisz sie nad studiami, nad tym jak pogodzisz obowiazki zony ze studiami. Kto bedzie lozyl na Twoje wyksztalcenie: maz czy rodzice , czy sama bedziesz pracowac ?? Ja w Twoim wieku studiowalam, pracowalam, odbywalam praktyki i cieszylam sie imprezami, w trakcie studiow wyjechalam 2 razy na stypendium. Czy jako zona bedziesz mogla zdecydowac sie na podobne? Raczej nie. Wiem, ze to nie temat ale kazdy (patrz wyzej) ma podobne zdanie. Pozdrawiam i zycze samych przemyslanych decyzjii

Gość Proxima Centauri
Do antonina27 A co z tego, że jest młoda? to ma staro iść za mąż? Chrzanisz takie głupoty.. Ciebie pewnie nikt nie chciał za żonę bo szkoda brać takiej jędzy.. ja dziewczynie gratuluje i niech jej się w życiu wiedzie... 20 lat to idealna pora na zamążpójście, kobieta wtedy najpiękniej wygląda... ja mam teraz 21 jak będę wychodzić za mąż to będę miała 23 i nie uważam że to jest mało, a imprezy mnie nie cieszą, na stypendium miałam już okazje jechać ale zrezygnowałam bo nie chciałam narzeczonego zostawiać. Na zwiedzanie świata będę miała czas po ślubie i to z nim... Tobie również życzę przemyślanych decyzji i lepiej się 4 razy zastanowić niż gadać głupoty.. BO myślę, że dziewczyna będzie szczęśliwsza(mimo młodego) niż Ty stara i zgorzkniała ;/

Gość Proxima Centauri
do antonia27... pomyłka...