Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna kobieta

nie zasne chyba

Polecane posty

Gość naiwna kobieta

Nie moge sie uspokoic, zreszta sami ocencie. Poznalam jakis czas temu faceta, dobry nie zmanierowny charakter, w miare przystojny, bogaty. Stalo sie nie tak jak planowałam, czyli nasza znajomosc nie rozwinela sie w kierunku zwiazku, ale w sumie dlatego, ze ja bylam na poczatku niezdecydowana, no i on sobie dal spokoj. Przez caly jednak czas do dzisiaj zylam delikatna nadzieja, ze moze cos sie kiedys zmieni i znow pojawi sie przed nami ta szansa zblizenia sie do siebie. No i dzisiaj wspanialomyslnie dalam nr jego gg dobrej kolezance, ktora poprosila mnie o nr jakiegos milego faceta, ktory moglby byc jej przewodnikiem po miescie, ktorego niezna, a w ktorym wlasnie zamieszkala. Odrazu on mi przyszedl na mysl, bo mieszka w tym samym miescie i pomyslalam tez, ze jesli nam sie nie uklada, to dam jej kontakt do niego. No i stalo sie. Oni sie umowili, a ja jesli napisze, ze cierpie to nie sklamie. :( Tak sobie nieraz myslalam, ze jak znajdzie dziewczyne, no bo caly czas szuka kobiety, to ze przynajmniej nie bede jej znala, a tu prosze sama ukrecilam na siebie bata.

Gość naiwna kobieta
mam obawy, ze sie sobie spodobaja. On mimo, ze jest naprawde fajnym facetem jest troche zdesperowany, brakuje mu milosci. Nie wiem co mnie podkusilo, gdybym mogla cofnac czas, to nie dalabym jej tego nr, a z drugiej strony. Tak mi ciezko teraz

Gość a jeśli
idę spać z cholernie mocnym postanowieniem poprawy. tzn. zacząć poprawiać swoje poczucie honoru, tzn. humoru.

Gość a jeśli
no to pa. [:p ❤️ ]

Gość a jeśli
to już napewno.