Deasmond 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak pod koniec lat 70s. Pranie, muzyka, a zaraz opalanko. Edytowano 3 godziny temu przez Deasmond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 18 Napisano 3 godziny temu Ale żeby tak chlapać już przed południem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu Ale ma dobrze szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 124 Napisano 2 godziny temu Fajny ten powrót do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu Gdzieś niby jeździla szlora a ty jesteś freelancer hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu Zresztą co mnie to właściwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Fajny ten powrót do pracy Dziś byłam na 2 godziny tylko. Nie muszę tam siedzieć codziennie 7 czy 8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 402 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Deasmond napisał: Dziś byłam na 2 godziny tylko. Nie muszę tam siedzieć codziennie 7 czy 8. Robisz karierę na Tikrow? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu A lubicie babcie klozetowe czy to niefajne dla podręcznych milionerek posuwanych regularnie w związkach z super chadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 18 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Deasmond napisał: Dziś byłam na 2 godziny tylko. Nie muszę tam siedzieć codziennie 7 czy 8. A czasem wystarczy 15 minut by obsłużyć klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu Podręczne a jaki macie sens życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu Co jest ważne w egzystencji wg was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: A lubicie babcie klozetowe czy to niefajne dla podręcznych milionerek posuwanych regularnie w związkach z super chadami Bo ty byś wolała kible czyścić niż być utrzymanką bogatego przystojniaka, jasne, jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pan paniscus napisał: Bo ty byś wolała kible czyścić niż być utrzymanką bogatego przystojniaka, jasne, jasne Takiemu bogatemu przystojniakowi trzeba ciągle ssać i nie mieć depresji wahań nastrojów i się starać a komuś może się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu I ogółem biologia jest brutalna silniejsi pożerają starszych słabszych chorych i dziedzi bo mają wielkie żarłoczne genitalia i papatawy żądne krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 2 godziny temu Ja mam za niskie libido i za mało energii życiowej milioner to by mnie oddał w ofierze dla szatana i tyle by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 18 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Takiemu bogatemu przystojniakowi trzeba ciągle ssać i nie mieć depresji wahań nastrojów i się starać a komuś może się nie chce Skąd wiesz że ciągle, ja nie napisałem nic takiego. Można założyć że od czasu do czasu, poza tym jak przystojniak który może mieć różne kobiety się z tobą żeni to wiadomo że relacja nie polega tu na robieniu gały tylko czymś głębszym. Darja, please.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 2 godziny temu Szeket, szeket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Robisz karierę na Tikrow? Nie wiem co to nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Pan paniscus napisał: A czasem wystarczy 15 minut by obsłużyć klienta Albo minuta jak ty na kasie w biedronce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, Pan paniscus napisał: Skąd wiesz że ciągle, ja nie napisałem nic takiego. Można założyć że od czasu do czasu, poza tym jak przystojniak który może mieć różne kobiety się z tobą żeni to wiadomo że relacja nie polega tu na robieniu gały tylko czymś głębszym. Darja, please.... Biorą każda wiesniare i Grażynę widziałam w kdramach co kiedyś paczalam i się naogladaly to teraz każda chce bogatego bo inaczej siara i źle o niej świadczy że nie ma milionerczi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu Co to jest 15 minut przyjemności a co to jest całe życie tęsknoty za tzw miłością przy kimś kto ma cię za nic dajcie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu Po co w ogóle cokolwiek huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Deasmond napisał: Albo minuta jak ty na kasie w biedronce. Masz coś do kasjerów z biedry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Niedlugo mam okres jak mam myśli samobójcze to przeważnie to Gienia piłaś coś może bo też bym chciała Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu myślą że każdy się prosił na ten świat i ma depresję dla atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, szmul napisał: Niedlugo mam okres jak mam myśli samobójcze to przeważnie to Gienia piłaś coś może bo też bym chciała Nie piję alkoholu. Czasem lolo zapalę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Deasmond napisał: Nie piję alkoholu. Czasem lolo zapalę. Aha chyba nie możesz się niczym cieszyc już bo to będzie znaczyło że pijesz alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Aha chyba nie możesz się niczym cieszyc już bo to będzie znaczyło że pijesz alkohol Nie piję już 3 miesiące. Nie licząc lampki szampana u babci 2 miesiące temu. Nie potrzebuje tego, dbam o zdrowie, ćwiczę, i nastrój mam lepszy. Alkohol to depresant. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 18 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Deasmond napisał: Nie piję alkoholu. Czasem lolo zapalę. Ty nie pijesz alko a ja nie pisze na kafe. tak między nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach