szmul 187 Napisano 1 godzinę temu To dobrze. Oby tak dalej. Jak ktoś trzeźwy to ciezej go besztać nawet jak korci bo chce cię wyeliminować Jaki majom sens życia te ludzie bo ja nie rozumiem zbytnio 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu Są kukiełkami na sznurku miażdżonymi przez system i swoje dziedzi i mezusiow czy coś je cieszy w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu Ja się nie wyśmiewam tylko serio mam ochotę ludzi pytać co ci daje chęci do życia tak jak żyjesz bo ja nie mam tej checi zbytnio huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu Dla pena? Dla dziedzi? Bo lubią jeść? Potrzeba jakiejś filozofii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, szmul napisał: Ja się nie wyśmiewam tylko serio mam ochotę ludzi pytać co ci daje chęci do życia tak jak żyjesz bo ja nie mam tej checi zbytnio huh Wszystko tkwi w prostocie. Radość z codzienności, przyrody, muzyki, pogody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Deasmond napisał: Wszystko tkwi w prostocie. Radość z codzienności, przyrody, muzyki, pogody. A można się tym cieszyć nawet jak nie jesteś koniem pociągowym marzącym o ucieczce objuczonym przez Janusza i dziecioreksy? Czy to tak przystoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, szmul napisał: A można się tym cieszyć nawet jak nie jesteś koniem pociągowym marzącym o ucieczce objuczonym przez Janusza i dziecioreksy? Czy to tak przystoi To wtedy tym bardziej, bo masz wolność. Zobacz na instagramie „Charo”, kobieta ma 85 lat. Świetnie się trzyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 34 Napisano 51 minut temu 1 godzinę temu, Deasmond napisał: Dziś byłam na 2 godziny tylko. Nie muszę tam siedzieć codziennie 7 czy 8. w takim razie to nie praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 50 minut temu Od kiedy w mowie 2 godziny się pracuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 49 minut temu 15 minut temu, szmul napisał: Dla pena? Dla dziedzi? Bo lubią jeść? Potrzeba jakiejś filozofii A ty po co zyjesz jak nie masz powyższych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: A ty po co zyjesz jak nie masz powyższych? Lubię jeść ale czy jest prawo żyć egoistycznie dla siebie bo lubisz jeść czy trzeba się biczować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 46 minut temu (edytowany) Mam wyrzuty sumienia że dziedzi nie rodze dûpy nie daje madki nie lubią incele dra ryje Edytowano 46 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 46 minut temu 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: w takim razie to nie praca A co niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: Lubię jeść ale czy jest prawo żyć egoistycznie dla siebie bo lubisz jeść czy trzeba się biczować? Oczywiście. Zyje dla siebie jedynie bo muszę. Reszta to gadzi mózg i każdy powtarza te same pierdy wzniosłe nie zastanawiając się nawet czy to jego własne myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 45 minut temu Nie lize nikomu odbytu mimo że jestem nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 45 minut temu I trochę dla kota bo to dziedzko tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, szmul napisał: Mam wyrzuty sumienia że dziedzi nie rodze dûpy nie daje madki nie lubią incele dra ryje Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 34 Napisano 38 minut temu 7 minut temu, Deasmond napisał: A co niby? dorabianie albo kontrakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 37 minut temu O pracoholik znowu o pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 37 minut temu 5 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Haha Cieszę się że ogólnie ludzie mają na mnie wyjeebane tylko tutaj wiecznie gęby zniesmaczone i najlepiej to żeby błagać o ich aprobatę albo o litość czy się zesrrrac chyba wolność od matrixa kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 34 Napisano 36 minut temu ja na pewno pracoholikiem nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: Cieszę się że ogólnie ludzie mają na mnie wyjeebane tylko tutaj wiecznie gęby zniesmaczone i najlepiej to żeby błagać o ich aprobatę albo o litość czy się zesrrrac chyba wolność od matrixa kosztuje Za darmo nic nie ma. Przykro mje aczkolwiek wybieram bycie dziwolągiem i wolność huh jebje mi to już od dekady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 35 minut temu Od 13 lat sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 8 Napisano 33 minuty temu 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: dorabianie albo kontrakt Bo jestem na kontrakcie. Zapoznaj się trochę z terminologią bo nie wiesz co piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 32 minuty temu Na kontrakcie w mowie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Za darmo nic nie ma. Przykro mje aczkolwiek wybieram bycie dziwolągiem i wolność huh jebje mi to już od dekady Trochę dobijające że mały człowiek jest nikim i można go zayebac czołgiem jak nie ma komu nasmarować poczeba jakiejś sekty dla ochrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 30 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: Trochę dobijające że mały człowiek jest nikim i można go zayebac czołgiem jak nie ma komu nasmarować poczeba jakiejś sekty dla ochrony Pjerdolisz jakby. Weź se zajaraj jakiegoś skręta czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 187 Napisano 22 minuty temu 6 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Pjerdolisz jakby. Weź se zajaraj jakiegoś skręta czy cos Grzybka bym zażyła, mała dawkę haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 21 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: Grzybka bym zażyła, mała dawkę haha Idz se muchomorów nazbieraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 58 Napisano 21 minut temu Ja mam tylko jakieś stare pieczarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach