Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

Kiedy Wasze dzieci miały 1 ząbki? i które wyszły jako 1?

Polecane posty

i jakie objawy zabkowania? Moj mały ma cos na dziasełku ale w miejscu 3 nie 1, od w dni jest marudny, w dzien spi po 15 minut i sie budzi w nocy co 2 h, do tego wciaz pcha rece do buzi i lekko sie \"pieni\" wylatuje mu taka spieniona slinka czy to nie za szybko? wr azie czego jaki jest najlepszy zel do dziasełek bymu ulzyc?

A ile ma?Czy za szybko?Nie, moja ma 9 miesięcy i 9 zebów.pierwszy wyszedł jej jak miała niecałe 6 miesiecy.Nie wierze w to,ze im wczesniej wyjda zęby tym bedą słabsze./stereotypy.....mój lekarz tez w to nie wierzy.Tyle,że moja zabkowała tak......dwa dni płaczu i dwa zęby....przerwa 4 dni i znowu.Dwa dni płaczu i 3 zęby.

pierwsze wyszły jej jedynki na dole,potem jedynki i dwójka naraz na górze,i dwójki na dole i jedna na górze.teraz trójka.....

mały skonczy 3 miesiace teraz 21, kolezanki corka zaczeła zabkowac w wieku 4 miesiecy, 3 msc to chyba za szybko?

Mój synek pierwszego zęba dostał jak miał prawie 11 miesięcy.Ale już jakieś 2 mieisące wczesniej zaczynały się objawy--- mocne wkłądanie rączek lub zabawek do buzi, marudzenie,napuchnięte dziąsła. Prszy każdym ząbku była duża gorączka powyzej 39 stopni która trwala 1-2 dni.Synek się nacierpiał ,my namęczyliśmy bo jak nie było tak nie było.A jak zaczęły zęby wychodzić to odrazu 2-3 naraz!

Mojej córci właśnie od wczoraj wychodzi pierwszy ząbek :) a mała ma 10 miesięcy. Wygląda na to, że u nas pierwsza wyjdzie prawa, dolna jedynka :)

Moja miala jakos ponad 5 miesiecy jak sie pojawil pierwszy a raczej pierwsze. nie pamietam dokladnie. wyszly jej dwa na raz- dwie dolne jedyneczki, poźniej wyszla górna jedynka i gorna 2 texz na raz, potem pojawila sie druga gorna jedynka a ostatnio przebila sie druga górna 2... dwa nastepne ząbki już widac pod dząselkiem...

moja corcia miala 4 miesiace jak wyszly dwie pierwsze jedynki na dole.nie wiem czemu ale jej zawsze wychodza po 2 zeby na raz teraz ma rok i 8 zebow.

mój synek 21 stycznia skończy 5 miesiecy i zęby mu ida pełną parą 4 na górze i 4 na dole

moj syn dluuuuugo nie mial zebow... juz sie martwilam ze szczerbaty bedzie... na pierwsze urodziny jeszcze nie mial ani jednego... pierwsza wyszla mu gorna prawa 1 a bylo to zaraz przed ukonczeniem 13 miesiaca...

Gość gość1990
Mojemu Małemu wyszły dwie dolne jedynki gdy mial 7,5 miesiąca i o dziwo nie wiedzieliśmy nawet kiedy to się stało ;) odbyło sie to bez marudzenia

Gość gość
Mojej corce pierwsza dolna jedynka na dole jak miala 9mcy, zaraz byla kolejna jedynka na dole. Pozniej od razu jedynki i dwojki na gorze a teraz znowu dwojka na dole. 7 zębow w przeciagu 1,5 miesiaca

Gość gość
Corce 1.zabek wyszedl bezobjawowo na pol roku. Synowi dopiero co na niecale 8 miesiecy. Duzo sie slinil, byl marudny i nie jadl ostatni, a od dawna pchal piastki do buzi.

Gość gośćmama
W 8miesiącu. Dwie dolne jedynki.