Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

89Olenka89

Mój chłopak a raczej już przyjaciel... Help me!!

Polecane posty

Znałam się z nim od wakacji.. bylismy zwyklymi znajomymi, w pazdzierniku zaczelismy byc para i trwalo to do wczoraj.. po 3 miesiacach On stwierdzil, ze jednak to za szybko sie dzije, ze nie jest chyba gotowy na zwiazek, ze nie dojrzal, zebysmy zwolnili i zostali przyjaciolmi... powtarzal to caly czas.. jednak pozniej gdy mu powiedziam ze placze to on napisal ze teraz ci powiem calom prawde, chodzi o wtorek kiedy sie poklocilismy to ja mysalem ze to koniec bo wiesz ja nie moge tak czesto do ciebie przyjezdzac bo mam robote w domu, musze pomoc siostrze bo jest na wozku, rodzicom bo maja gospodarke i dlatego tak zdecydowal.. no ale pozniej po wyjasnieniu sobie tego ze mi wcale nie przeszkadza to i ze przeciez raz w tygodniu sie mozemy widywac to powiedzialze jestesmy razem... a dzis,,, napisal ze wszystko si pokickalo i ze jestesmy bliskimi przyjciolmi... ;( nie rozumie tego.. ja sie zaangazowalam, a co Wy o tym myslicie? Moze jakies rady mi pomoga... Byla bym bardzo wdzieczna za pomoc :(

Przykro mi to pisać, ale na ogół jeżeli dziewczyna słyszy pokrętne banały, typu \"boję się stałego związku\", \"nie mam czasu, za dużo obowiązków\", \" \"nie jestem jeszcze gotowy\" i podobne dyrdymały oznacza to tyle, że facet stracił zainteresowanie.

W większości przypadków tak właśnie jest -- nie jest już zainteresowany, znudziło mu się. Powiem tak: nie błagaj, nie bierz na litość, to bez sensu, a kiedyś możesz tego żałować. Jeśli chłopak zmądrzeje, to sam przyjdzie i będzie się starać :-)

Gość
Cóż-ja mam identyczną sytuację-tez bylismy znajomymi (jakis rok) a w październiku zaczelismy być ze sobą-to ona miała watpliwości i w koncu ze mną zerwała-uznała że zalezy jej na mnie jak na przyjacielu a nie chłopaku.Ogólnie identycznie jak u Ciebie. Cóż-teraz staram sie zapomnieć. Wiem że to już nie wróci i to najbardziej boli.

Gość
Spróbuj go olać-gdy zobaczy że teraz Ciebie przy nim nie ma może wróci-nie warto zabiegać bo to stawia z góry na przegranej pozycji. Ja udaję że nic sie nie stało-chodzę usmiechnięty, spotykam sie ze znajomymi i udaję ze wszystko jest w porządku-w środku cholernie tęsknię i mam nadzieję że zrozumie swój błąd i wróci. Ala narazie olewka-choc wielokrotnie miałem ochotę sie odezwać, pogadac...

Rozmawialismy poki co narazie przez telefon, ale poczekamy i na zywo sobie wszystko wyjasnimy.. powiedzialam mu, ze skoro mamy byc przyjaciolmi to ja nie dam rady i lepiej taki kontakt moim zdaniem urwac poniewaz ja sie bym meczyla i on... hehe.. i nagle mu sie cos odwidzialo i mowi ze on nie zerwal ze mna tylko chce przystopowac.. jesli dalej bedzie mna tak manipulowac to pocaluj sie w nos mu powiem chociaz z zalem i bede sobie cichutko tesknic i probowac zapomniec :(