Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek konkretny

Co wam imponuje w mężczyznach czego nie maja kobiety

Polecane posty

Gość elstudentos
faceci są ciekawscy i bardziej rządni wiedzy ; p która z pań z ciekawości wkładała nożyczki do kontaktu? ; p albo rozbierała jakieś urządzenie, by sprawdzić jak to w środku wygląda, przy tym nie biorąc nawet pod uwagę, że się może nie udać tego złożyć z powrotem ; p

ej hola hola ja to facecci nardziej są ciekawi świata?? wypraszam sobie!! Ja ucinałam nogi żabie by zobaczyć czy przeżyje!!

a ja zazdroszczę im: Też chodziłam kiedyś do klasy o profilu mat-fiz. i u mnie akurat była spora przewaga chłopaków, a w humanistycznej (polski, historia) klasie - dziewczyn. To akurat jest prawda, że faceci mają statystycznie umysł bardziej ścisły. Np. konkursy programistyczne, tam są prawie sami faceci, na politechnikach tak samo, ok. 1/3 tylko to kobiety. Na wikipedii pod hasłem mężczyzna, kobieta można przeczytać 0 różnicach między płciami. Skopiuje kawałek odnośnie akurat tej kwestii: Na przykład w zdolnościach matematycznych nie ma istotnych różnic między chłopcami a dziewczynkami do piętnastego roku życia. Powyżej tego wieku dziewczynki nieco lepiej rozwiązują proste zadania, jednak nie wykryto różnic w zadaniach bardziej złożonych. Jeśli porównywane są osoby (kobiety i mężczyźni) o wysokich zdolnościach ogólnych, to przewaga mężczyzn w uzdolnieniach matematycznych narasta. Okazało się także, że dawniej różnice w tych zdolnościach były znacznie większe niż dzisiaj. Jednocześnie jednak okazuje się, że przekonania ludzi co do różnic w uzdolnieniach matematycznych mężczyzn i kobiet są znacznie większe niż rzeczywiste różnice w tych uzdolnieniach (stereotyp płci). Ponadto należy zauważyć, że różnice te nie dotyczą każdego mężczyzny w porównaniu z każdą kobietą, a jedynie wskazują na większy odsetek mężczyzn niż kobiet (lub odwrotnie) lepiej uzdolnionych w określonej dziedzinie. Dlatego zdarzają się kobiety wybitnie uzdolnione matematycznie oraz mężczyźni wybitnie uzdolnieni np. w sztukach plastycznych. Danych o różnicach między płciami dostarcza więc porównanie nie jednostek, a odsetka osób każdej z płci wykazujących określone zdolności.

płeć nieświadczy ani o inteligencji ani o zainteresowaniach itp. mogą być tylko pewne predyspozycje i tyle.

Jarek, tak to prawda (odnośnie pikantnej diety :P) Można o tym przeczytać we Wproście z 16 grudnia :P Nawet się poświęcę i przepiszę kawałeczek: :p prof. Beverly Whipple: (..) Co ciekawe u zwierząt laboratoryjnych, którym zaraz po urodzeniu wstrzyknięto kapsaicynę, nie wytwarzała się ta blokada na ból. Kapsaisyna jest głównym składnikiem ostrych papryczek chili. "Czy to oznacza, że pikantna dieta powoduje, że jesteśmy mniej wytrzmali na ból? prof. Beverly Whipple: Prawdopodobnie tak. Kiedy uczyłam położnictwa zauważyłam, że osoby hiszpańskojęzyczne wyjątkowo bolesnie doświadczają porodów. Na początku myślałam, że te kobiety po prostu bardziej otwarcie opkazują emocje. Ale ktoś mi podpowiedział, że może na to wpływ mieć dieta. W Veracruz w Meksyku przeprowadziliśmy badania kobiet, których dieta zawierała różne ilości ostrych papryczek. Okazało się, że te, które jadły ich najwięcej, nie miały naturalnej blokady bóli. Czyli kapsaicyna (głowny składnik ostrych papryczek chili) blokuje ścieżkę łagodzenia bólu. Podobno w Indiach kobietom zaleca się rezygnację z pikantnych produktów trzy miesiące przed porodem." :)

Gość trtrtrtr
ludzi takich jak ty też jest pełno, daj mi nogę do ucięcia

Dzieci są okrutne, taka jest prawda, ja jak byłam mała to topiłam myszki w wodzie z domestosem (albo nawet Kretem ;/) a teraz nie rozumiem jak mogłam być tak obrzydliwie okrutna.

dokładnie i ta wrodzona ciekawość--określiła mój profil kształcenia :) ale myszki w domestosie ----eee myszy nie złapałabym--wolałam łapać żaby

Specjalnie raczej nie kupiłeś bo na okładce był wielki nagłówek pt. "Co skrywają kobiety". Widocznie się przestraszyłeś :P Nwet nie dotykałam tych myszy, zrobiłam specjlaną pułapkę i wpadły do pudełka :P

kobiety nie mają tylko penisa, choć to też wątpliwe, mają małego peniska, nie posiadają tylko umiejętności produkowania plemników, i myślę że imponuje kobietom to że , chłopy mają większego, a poza tym

... i obleśne :P Jak widzisz penisy w ślicznych kobiecych kupciatkach to chyba coś z tobą nie tak :P idź lepiej produkować komórki jajowe tą swoją zmutowaną c.i.p.ą :P

To było tak, że wlewałyśmy wodę (ja i moja okrutna siostra) do plastikowego pudełka (takiego na zabawki :)) i tam wlewałyśmy domestos i wrzucałyśmy te myszy, no i one tak długo pływały w kółko aż nie odeszły z tego Świata ;/ Nie pamiętam co potem się z nimi stało ;/ Pewnie je spłukałyśmy w toalecie, albo wyrzuciłyśmy na ogród ;/ Strasznie wiem, wstyd mi jak to pisze ;/ Ale tak jest jak ktoś ma tu w stopce: " "Dzieci nie są złośliwe, są ZŁE." Z. Freud "

eeee ;O to aj ucinałam najpierw jedną nogę żabie i żyła. potem drugą tez żyła. potem kończyna przednia prawa--i zdechła :( ale pamiętam ,ze jak nacisnęło sie na brzuch to otwierała sie jej pysk :D:D:D bajer ;)