Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek konkretny

Co wam imponuje w mężczyznach czego nie maja kobiety

Polecane posty

ruski uczony urwał nogę musze i mówi idź, mucha poszła po oderwaniu szóstej nogi, mucha nie porusza się. Zapisał w notatkach : po urwaniu szóstej nogi , mucha straciła słuch

Nie wymieniam, tylko dosypuję nowy :P Sypię go im na środek klatki a nie do żadnego pojemniczka :p i jak tamten się rozsypie na boki to dosypuję. Bo jak im wrzucam do pojemniczka to wydaje mi się, że się nie mogą porządnie poobkręcać w nim :) o tak: http://members.lycos.co.uk/nseries2005/piaseczek.jpg Jarek, skąd wiedziałeś, że to Szynszyla? :P Wiedziałeś od razu? :D

Tak pomyślałam, bo do mnie jak ktoś przychodzi to nigdy nie wie co to jest :P No właśnie, dopełniacz to "szynszyli" :P Ja nie byłam pewna kiedyś, czy to szynszyl czy szynszyla :P

ALe tak serio to u nas w Poznaniu na ulicy, gdzie mieszka mój chłopak jest zakład co robią futra z szynszyli, ten facet nawet był w Głosie Wielkopolskim i się go pytali dlaczego to robi i blabla :/ dla mnie to ohydztwo, niby kiedyś też futra zwierząt służyły za ubranie ale teraz to nie kiedyś, fuj :/

Nie no chodzi mi o to, że ogólnie nie wiedziałam czy pojedynczy osobnik tego rodzaju zwierząt to szynszyla, czy szynszyl (bez względu na płeć) :P Chyba, że rozumiesz tylko i tak się tak pytasz :P To nawet nie wiem co on tam ma bo za każdym razem jak chcę zobaczyć to robi kupę :P