Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

Moj facet chce sie kochac tylko wtedy kiedy on chce...jestem zalamana!!!

Polecane posty

Gość ILONA 18

niewiem co mam z tym zrobic i co myslec...czuje sie jak jakas panienka na zawolanie naprawde...tyle razy kiedy ja chcialam to albo odmowil albo on jest zmeczony albo spiacy!A gdy on ma ochote a ja wkurzona o to nie chce i mowie nie to i tak on robi swoje nie zwracajac uwagi jak ja sie czuje!!jak bylam w ciazy to kochal sie ze mna raz na miesiac albo zadziej!!!rowniez mowie o pieszczotach. Niewiem co mam juz robic!!gdy mu to kiedys powiedzilam to powiedzial ze przesadzam.teraz przez te dwie noce ja chcialam alre na marne i dzis w nocy tez probowalam to odpowiedzial mi spie odwrocilam sie i poczlam spac a on podniusl glos ze on nie wie jak mozne mi dogodzic,ja specjalnie podchodzilam do niego czesto sprawdzic czy moze sie zmienilo ale nic.Dalej tak samo!!!Z poczatku jak bylismy ze soba to kochal sie ze mna co dziennie nawet pare razy dziennie a teraz : Bardzo mi zle z tym niewiem co mam juz robic,chcialam dodac ze urodzilam 7tyg.temu!!

Gość kaska876
Dla mnie to dziwny faceta. Chyba musisz być nie atrakcyjna i go nie podniecać. Mój facet nie może zasnąć koło mnie bo odrazu się podnieca.

Gość ILONA 18
nie on nigdy nie ndzekal na brak podniety przy mnie....ja jestem taka ze bogla bym sie znim kochac co chwile ale on tego nie moze dpocenic jak bardzo mnie on podnieca ...i pociaga!!!

Gość ILONA 18
a on jest taki ze kocha sie do tad do puki sie nie spusci i koniec idzie spac,tak samo jest przy pieszczotach doprowadze go reka spusci sie i koniec a ja ???? nigdy nie doprowadzil mnie do orgazmu!!!

Gość limewire
Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz.

to masz problem, traktuje cię instrumentalnie, trochę więcej ma przyjemności z tobą niż przy tym jak sam sobie robi. Smutne czeka ciebie życie jeśli to twój mąż, oj smutne

Gość ILONA 18
WLASNIE ZE ON SAM SIE NIEZADOLWLA

Gość asia16
ochh wiem co to znaczy i byc a w takiej sytuacji. i wiem jak to boli. MOj chlopak ciagle by prawie chcial sie kochac i piescic . Lecz on tylko mysli o sobie, chcialbym abym to ja mu ciagle robilam a o mnie zapominal! przez jakis okres sie na takie cos godzilam. ostatnio to on chcial mnie popiescici. Ja sie nie zgodzilam no i powiedzilam o co mi chodzi. poprawa byla natychmiastowa powiedzial" przepraszam kochanie teraz bede sie tylko toba zajmował" lecz zeby nie mial tak łatwo ja sie i tak nie zgodzilam i pow ze teraz czeka Go dosc dluga pzrewra w zabawach ... moze na przyszlosc bedzie wiedziec ze kobiety potrzebuja nawet wiecej czulosci. i u nas zazwyczaj bylo ze robilismy to tylko jak on chcial ... czasami w tych sprawach faceci nie maja serca ... ;/

Gość agula 27
moj facet znowu chcialby sie znowu ciagle kochac i piescic mnie tam...wiecie...nie zawsze mi sie w sumie chce mam stresujaca prace...i w sumie mi sie odmienilo odkad mam stalego partnera...moj facet nawet po wytrysku moze kochac sie dalej...ja po orgazmie natomiast chce isc sobie spokojnie spac wiec u mnie jest odwrotnie..i dajcie im prstryczka w nos nie dajcie sie traktowac tak co oni sobie mysla...nie jestescie lalkami dmuchanymi trzeba czasem olac faceta troche to pozniej sam leci....pozdro

Gość japier
a oc powiedz ze moja dziewczyna robi to tylko kiedy jej sie chce ? tez mam plakac?

Gość zbzbzbz
Oczywiście kolejna niezadowolona. Baby od urodzenia powinno się uczyć że żyją po to żeby służyć Mężczyznom i byłby spokój. A nie wiecznie jakieś fochy a to za mało sexu a to za dużo A wpirdol ze trzy razy dziennie i byłoby ok

Gość girl 21
Kobieta nie jest zabawką jej się też coś należy. Nie jest wcale po to by służyć takim kretynom co widzą tylko swoje potrzeby a jej mają głęboko w nosie! Olać takiego a przyjdzie pora, że sam przyjdzie prosząc o przebaczenie

Gość gość
Powinniśmy wymienić się partnerami. On by dostał moją żonę, a Ty mnie. Wszyscy byliby szczęśliwi. To jest kruwa tak niesprawiedliwe, że aż mnie ściska. Mam niezrównoważoną psychicznie kłodę w łóżku.

Gość aron
Masz faceta który nie klei o co chodzi w relacjach damsko męskich i tyle.Sama go wybrałaś.Przewartościowałaś wasz związek i robi to na co ma ochotę,nie myśląc o twoich potrzebach.

Gość gość
Ta Ilona to przypadek marginalny. Ocean to przypadki odwrotne. Ocean skarg facetów na ero, którzy się uskarżają, ze seks jest tylko wtedy, gdy One mają ochotę. Ci faceci są tu opierniczani: "jak śmiecie się domagać seksu od kobiet, które tego nie chcą. Chcecie je traktować instrumentalnie!"

Gość gość
"natychmiastowa powiedzial" przepraszam kochanie teraz bede sie tylko toba zajmował" lecz zeby nie mial tak łatwo ja sie i tak nie zgodzilam i pow ze teraz czeka Go dosc dluga pzrewra w zabawach ... " Bardzo "dorosłe" podejście jak na 13 latkę :) zachowałaś się jak co najmniej jak 14 latka

Gość 100 procent racji
"rozstań się z nim i poszukaj innego" x Dokładnie to samo doradzam mężom, których żony zapomniały, że małżeństwo to TAKŻE seks: - rozstań się z nią i poszukaj innej. Ciekawe, że Ryczące Czterdziestki czujnie wtedy reagują agresją, a wobec sugestii porzucenia męża reaguje tylko jakiś osamotniony dziwak, taki jak ja.

Gość gość1601
Odejdź od niego.

Gość gość
Ja jestem z moim chłopakiem prawie 4 lata i faktycznie przeważnie to kiedy on chce wtedy to robimy . Jak kilka razy sama podsunelam temat dziwnie zareagował. A jak ostatnio ja nie chciałam to się obraził ( to był pierwszy raz kiedy powiedziałam że jestem zmęczona) specjalnie zobaczyć jego reakcje ... ostatnio po naszym seksie powiedziałam że chce jeszcze raz to na drugi dzień i jeszcze kilka slyszalam od niego dziwne podteksty że chciałam dwa razy .. nie zadowala mnie ani razu nie miałam orgaxmu no ok może raz ale taki ze go dobrze nie pamiętam. Za każdym razem udaje .. raz próbowałam z nim rozmawiać ale stwierdził że przesadzam i wgl szkoda gadać...

Gość gość
szukaj innego faceta

Gość ulegla he
Moj tez robi to ze mna tylko wtedy kiedy on ma na to ochote. Stwierdzilam ze ktoregos razu sama mu odmowie ale oczywiscie stwierdzil ze wezmie na sile bo jestem ulegla. Nie pomagalo to co powiedzialam ani odpychanie. Robil tak regularnie. Ostatnio strasznie chcialo mi sie sexu ubralam sexowny stroj, szpilki, przynioslam wspolne gadzety- odmowil. Na drugi dzien jego wziela ochota. Ze sterczacym fiutem musial sam sobie poradzic kiedy dobierajac sie do mnie puscilam mu bąka!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczymy jak to podziala.

Gość gość
Mysle, ze jak kupicie te tabletki www.dyskretne.eu/sklep/tarrinol to juz Wam ani facet ani kobieta nie odmowia seksu. Wystarczy rozpuscic w napoju tak by partner/ka tego nie widzial/a i uwierzcie mi, ze bedzie sie dzialo :)