Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magisterka

czy podobają się wam te meble ?

Polecane posty

Gość monikaaaaa66666666666666666666
mi barzdo

chce tez pomalowac sciany w tej chwili mam kolor miodowy ale taki ciemniejszy duluxa chcialabym zmienic ale na jaki???

Gość hihihi...
ogolnie te mebelki ktore pokazalas sa ladne i nowoczesne, podobaja mi sie

no wlasnie dzieki za kolorek ale tez zastanawiam sie czy moze nie zobic polaczenia kolorow 2 w jednym pokoju tylko jakich

Gość hihihi...
hmmmm... zalezy jaki chcesz kolor najlepiej ten sam kolor tylko inny ton, jasniejszy z ciemniejszym,mi osobiscie pastelowe sie podobaja, takie jak podalam ci wyzej, ta palete podaj kolor to wybierzemy do niego jakis

Gość hihihi...
594, 595 z tej palety co ci podalam, bo musisz tez pamietac ze jak masz jasne meble to sciany musza byc albo bardzo ciemne albo podobnego koloru jak meble, ten 595 mi sie podoba, mozesz go zestawic z jasnym oliwkowym A jak chcesz malowac?kazda sciane w innym kolorze, czy jedna sciane w dwoch kolorach?? kolezanka fajnie pomalowala pokoj, ze sciany zrobila dwa trojkaty i kazdy z nich inna farba pomalowala, oczywiscie kazda sciane tymi samymi kolorami, chociaz bardziej podoba mi sie kazda sciana jednym kolorem, moga byc dwa oczywiscie

kazda sciana inny odcien ale cala sciana i wlasnie nie wiem jak to zrobic czy 2 sciany tego samego koloru czy naprzemiennie najpierw jedna sciana jeden kolor druga drugi i kolejna tym pierwszym kolorem

Gość mjhgdhsjkla
hihihi a masz pojecie ile kosztuja meble klose? czy mebloscianka z ikea? ja za sama szafe w ikea zaplacilam 1800zl

Gość hihihi...
widzialam kiedys u ciotki(maja swietnie urzadzone mieszkanie) sciany w ten sposob pomalowane,naprzemiennie kolorami, tak zeby sciana ktora zanjduje sie obok innej byla innego koloru, fajnie to wyglada

Gość hihihi...
widzisz, dla mnie ikea to syf, nie wiem jak jest w Polsce bo tam nie mieszkam , ale tutaj to meble najgorszej jakosci. Przepraszam jesli cie obrazilam, podalam dwa linki bo moze ktorys z nich by odpowiadal autorce, a niekoniecznie musi w klose kupic, to byl wzor, jakie mi sie podobaja.

Gość hihihi...
zmykam na jedzonko, pa pa autorko, pokaz zdjecie jak juz urzadzisz pokoik :)