Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magisterka

czy podobają się wam te meble ?

Polecane posty

Nie obraz sie ale mebloscianka za taka kase to bez sens. Wogole wg mnie mebloscianka to bezsens. Mnie, jakies 5 lat temu rodzice zmieniali meble. Sa piekne, praktyczne, kupowane \"osobno\". Tzn jest katalog, a Ty wybierasz tylko jakie chcesz szafki itd. Wiec do wyboru do koloru;) Mozesz sobie poskladac sliczny komplecik z mnostem szafeczek. i to Ci goraco polecam;)

wiesz ale wlasnie to sa zlozone meble to nie jest na trwale mebloscianka tez mozesz rozne rzeczy sobie dobrac

A jeśli chodzi o tą szafę, o którą sie rozchodzi temat, to taka normalna, jak już bym kupowała nową i urządzała sobie ładnie mieszkanko to na pewno bym jej nie kupiła :P

Jak masz możliwość to jeź do Ikei, mam katalog przed sobą, tam mają pełno różnych szaf i oni właśnie często się tym szczycą, że dużo rzeczy potrafią upchnąć :P

Gość czerwony kaoturek
jezu za te pieniądze fajny mebel można kupić jakaś witryna , komoda , za 2500 kupiłam fajny komplet witryna , komoda na 120cm z 4 szufladami i mała komódka na 60cm z 6 szufladkami i jeszcze lustro 120*65 i nie jakieś liche tylko drewno

te ktore pokazujesz sa moze i ok ale cos mi nie gra w nich ja chce do pokoju duzego gdzie chce pare ksiazek upchnac tv dvd i tez chce by cos bylo odkryte

i zapewniam was ze takie meble z plyty wcale nie sa liche tak sie sklada ze moj maz pracuje przy takich rzeczach i ludzie nawet bardzo bogaci wcale nie chca drewna bo drewno jak zle wysuszone a tak jest czesto wykreca sie i krzywi natomiast najlepsze sa z drewnanym fornirem tylko oczywiscie drogie

Gość uppppppppppppppppppppppp

Gość kaska ostrow
a ja ći powiem ze te Twoje meble mi sie podobaja i sama bym takie kupila. cena dosyc wysoka wiec zastanow sie bo moze gdzies znajdziesz tansze. ale mebelki calkiem calkiem. tylko musisz miec caly pokoik ladnie urzadzony zeby bylo wszystko cacy. pozdrawiam

Gość uppsssssssssssssssss