Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca83

Sierpień 2008!!!

Polecane posty

Gość koza z woza
ja jestem na 16 sierpnia :) mamy juz : sale, w cenie z obsluga i kucharkami zespol kamerzyste i fotografa kurs przedmalzenski jeszcze z liceum brakuje: sukni umowionej z ksiedzem godziny slubu zastanawiamy sie czy lepiej slubowac o 17 czy o 18 ? pozdrawiam :)

Gość koza z woza
ja tez chyba sklaniam sie ku godzinie 18 zeby chlodniej sie zrobilo. a wesele bedzie calonocne :) wlasciwie to ten sierpien wyszedl nam niespodziewanie, bardzo chcielismy brac slub we wrzesniu ale okazalo sie ze wolny byl tylko termin 16 sierpnia :) i tak chcac-niechcac bedzie w wakacje. moze to lepiej ze szybciej :)

Gość koza z woza
mi mala- zaproszenia bierzesz z jakiegos sklepu internetowego czy u siebie w okolicy je znalazlas ? ja sie do tej pory nawet za zaproszenia nie zabralam.

Gość koza z woza
zaplanowalismy wesele na ok 220 osob, wiec to calkiem sporo. aczkolwiek bedzie to tylko najblizsza rodzina i nasi przyjaciele. ehh.. ja mam stracha ze nie zdazymy tego ogarnac do sierpnia. wlasciwie w zalatwianiu wszytskiego pomagaja nam rodzice i rodzenstwo bo ja studiuje a moj narzeczony pracuje.

Gość koza z woza
mi mała- rozumiem cie. ja tez staram sie cos dorobic w wolnym czasie, troche odlozyc na wyporzadzenie mieszkania i na wspolny start. rodzice bardzo pomagaja nam w organizacji slubu i wesela. moj narzeczony poki co nie wlaczyl sie mocno w przygotowania bo pochlonela go praca, ale do ksiedza juz nie ma sily- musze go wyciagnac :) pozdrawiam serdecznie

Gość GrzecznaAga
Ewai tak nie chce dać slubu ale juz zalatwilismy to z innym ksiedzem nie bylo problemu:) a juz rozpaczalam:)

mi mała:) zaczęłam czytać króliczka ale jego trzeba na raty:) poza tym ja myślę trochę inaczej niż kilka dziewczyn tam,więc nie chcę żeby mnie zjedzono żywcem:D u mnie już wszystko przygotowane, tylko drapię się po głowie jak usadzić gości...a to niełątwe zadanie bo jak wiadomo w każdej rodzinie są niesnaski:D dziewczyny odliczamy ja jeszcze 128 dni:D

a czekaja :) 16 kawietnia mozemy odbierac obraczki :) zabieramy sie za wypisywanie zaproszen, ale słowo zabieramy jest mocno przesadzone! Polka zacznie sie po 2 maja :)

a ja zamawiam zaproszenia już z gotowa personalizacją i nie bede wypisywac :P

Ja mam 02.08 Już mamy: -sale -fotografa -zespol - suknie + buty - zaproszenia własnoręczne zrobione - obrączki - wódke - kurs tańca rozpoczęty - godzina w kościele zaklepana a naki wszystkie zrobione

Gość też mam 02.08.2008
zaproszenia robie sama. właśnie je kończe. winietki i podziękowania dla gości też robię sama. zostało nam jeszcze wybrać jakieś zabawy na oczepiny, no i te spowiedzi... :-(

Gość ma-ulka
A my mówiliśmy księdzu, że razem mieszkamy i dał nam kartkę na 2 spowiedzi - ślub 02.08 :)

Hej, ja tez 2 sierpień, godz 17 :) zaczynam lekko panikować. Nie wiem jak to przetrwam, wydawało się, że juz wszystko załatwione, a ja mam tyle szczególów niedogranych :( szczególnie pierwszy taniec. Pozdrawiam :)

Gość brookada
30 sierpień 2008r. jupi jupi;)

16 sierpień!! :D już mi się znudziły te przygotowania! już chcę ślubu :P (a i tak moje przygotowania trwają dopiero dwa miesiące)

9 sierpień :P kurde, ślub mam o 16:00 a ja fryzjerke mam umówiona na 9:30-11:00, kosmetyczkę od 11:00-12:00 (w tym samym budynku) w domu będe 12:10 :P i co tu robic do tej 15? zjem se obiad, zrelaksuje sie, moze polece do sklepu po cośtam :P hehe żartuje...ale jak myslicie, za wczesnie? conajmniej o 15:00 musze byc juz gotowa bo wteyd przyjedzaja Ciw szyscy, blogoslawiny, jakies 15:30 musze wyjechac spod bloku zeby byc 15:45 pod Kosciolem....cyzli musze sie zaczac ubierac 14:30 gdzies tak...hm...

30 sierpnia :))))) powoli zaczynam stresowac sie czy na pewno wszystko mamy zalatwione

16 sierpnia. W sumie załatwione już prawie wszystko, pozostało potwierdzenie zaproszeń, ustalenie menu, odbiór sukni i ... chyba tyle :D.

Gość cenna1
16 sierpnia . nie mam jeszcze fryzjerki, bo mam późno slub i muszę ugadać do domu

Gość cenna1
a poza tym wszystko zapięte na ostatni guzik, uf:)))rok przygotowań niestety