Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwf

co najpierw sie zalatwia - teremin w kosciele czy sale weselna?

Polecane posty

Gość jastu
tez jestem na tym etapie.Nie wiem od czego zacząć.Chyba kościół...

Gość najpierw sale chyba ze
macie bardzo problemowego ksiedza a ktores z was nie ma bierzmowania lub nie zdazycie nauk zrobic to najpierw zalatwcie z ksiedzem. my zalatwilismy sale a teraz z ksiedzem mamy problemy. no ale ksiedza zawsze mozna zmienic i latwiej to zrobic niz znalezc sale wiec najpierw i tak doradzilabym za sala sie rozgladac.

Gość ja mam slub za
1,5 roku. W sobote jade obejrzec sale, pozniej jak znajde sale to kosciol. Problem jest jednakz fotografem bo tego co chcialam to ma juz termin zajety. Wiec widocznie powinnam zazcac od niego. Dowiedziec sie kiedy ma wolny termin, zamowic sale, kosciol, muzyka juz wstepnie jest bo maja wolne. Ogolnie masakra. Myslalam ze wystarczy zaplanowac rok wczesniej i tylko sie rozgladalam z ciekawosci a tu widze ze juz musze wszystko miec ustalone :(

Gość e tam my zaplanowalismy
7 m-cy wczesniej i mamy wszystko to co chcielismy i juz wszystko zalatwione. zostaly nauki, ktore robimy w nastepny week. zaplanowalismy w te swieta a slub 2 sierpnia. ale naprawde mielismy chyba duzo szczescia, ze sala byla akurat na ten dzien ktory chcielismy wolna bo juz na 2009 sa pozajmowane terminy!

za 1,5 roku i już pozajmowane??????????????????????????? o ludzie :o :o :o :o :o :o

Sękata żebyś wiedziala :O :O u mnie w mieście to samo :O ale na szczęście udało nam sie znaleźć zajebistą salę na 200 osób - były terminy bo sala jest czynna od 4 mscy dopiero ;) najpierw szuka się sali, orkiestry i kamerzysty w kościele zawsze sie termin znajdzie :D o chyba, że chcesz TYLKO i WYŁĄCZNIE o 14 np to wtedy musisz wcześniej iść ale najpier szukaj sali

..sala,dobre rozeznanie co do kapeli i kamerzysty,kościół/gdy zależy nam na godzinie ślubowania,itd,itd