Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia smutna

co tu zrobic?doradzcie

Polecane posty

Gość mysia smutna

kochalam bylego..bardzo i chyba nadal kocham...ale on mnie zdradzil..poznalam innego zeby tylko zapomniec o ex...A (tak go nazwie) bardzo sie we mnie zakochal..ja tez coz czuje do niego..ale ciagle mysle o bylym i nie moge przestac:( z A robilam wszytsko chodzilismy na spacery,do kina,zawsze robil wszytsko o co poprosilam...robill mi jedzenie,spedzilismy razem sylwestra itd...bylo cudownie ale ciagle myslalam o ex:( A byl dla mnie idealem..az pewnego dnia zobaczylam u niego na kompie zdjecia z dziewczyna z jego klasy...wtuleni..potem w innym folderze wycietych ich razem:(zalamalam sie i bylo mi zle..mowil ze nic nie czuje do niej ze mu sie nie podoba..oklamal mnie wkoncu raz wybuchnal i poweidzial ze mu sie podobala kiedys...przestalam mu ufac...az wkoncu zerwalam;(

Gość mysia smutna
co mam zrobic?dodam ze wciaz kocham ex:(i chyba to nie fair w stosunku do A...:( a na ta dziwczyne nie moge patzrec..wogole chodzimy do tej samej szkoly..nie chce byc na jezykach innych wiec nie mowilam nikomu,..i tak sie kryjemy:( a nie moge patrzec na ta dziwke;( nie wiem czy mnie oklamal czy nie:( ale bardzo boli i chyba nie dam tak rady jak ona jest z nim w klasie;(...co robic?:(

Gość mysia smutna
dorosnij ze co? ty chyba nie wiesz co mowisz...doszlo..ale nie do wspolzycia

Gość kendy boy
dziwkarstwo sie szerzy. glowa do gory!:)