Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry___

Studniówka, jak ubrać chłopaka?

Polecane posty

Za niedługo mam studniówkę. Moja sukienka jest w kolorze czarnym ze srebrnymi elementami. Jak ubrać chłopaka? Myślałam nad białą koszulą i krawacie w odcieniach szarości i czerni (żeby trochę nas \"rozjaśnić\"), jednak mój facet się uparł, że kupi czarną koszulę i.... czarny krawat :O. I nie mogę go przekonać, że to bezsensowne zestawienie.... Macie może jakieś inne pomysły zestawień, takie, żeby odnaleźć kompromis...

Gość to zalezy czy chcesz
proponuje dla niego czarny garnitur koszula czarna, badz ciemny grafit i krawat tez ciemny grafit, krawat ma byc ciemnijszy od koszuli pamietaj

stwierdził, że biała koszula jest taka \"zwyczajna\".... ale czy jak ja mam czarna suknię, on czarny garnitur i czarną koszulę to nie będziemy wyglądać dość \"pogrzebowo\" :O ?

"jak ubrac chlopaka"?? A moze niech on sam zdecyduje co chce ubrac?? Jakbys sie czula gdyby powedzial Ci ze kupil taki i taki garnitur i masz dopasowac sobie do niego sukienke??

grafitowej nie chce, stwierdził, że już białą woli niż taką.... No ja się z nim załamię :P

czarny krawat kładzie się TYLKO na pogrzeby! chlopak dobrze myśli z koszulą .. ale inny krawat do tego .. skoro masz srebrne dodatki to moze niech bedzie srebrny ten krawat?

Tak, jak ubrać... Wszyscy faceci dobierają koszule i krawaty pod kolor sukni dziewczyny... rozebrać to potem :P Mi też się bardziej podoba czarna koszula od białej, ale problem w tym, że prawie wszyscy znajomi płci męskiej będą mieć takie właśnie koszule...

Gość gość
Polecam bardzo fajną wypozyczalnie w Krakowie. Bylam z synem i widziałam bardzo fajne garnitury. Chcemy się trochę wylamac ze schematu pt. zwykly czarny czy granatowy garnitur i postawić na cos bardziej oryginalnego. W końcu to młody chłopak. https://plus.google.com/+Galeriamody%C5%9BlubnejiwizytowejKr%C4%85k%C3%B3w/about